Sådan kontrolleres udgående telefonopkald fra en hjemmetelefon

Selv med fremkomsten af ​​cellulær teknologi foretrækker mange at bruge hjemmetelefonservice til at foretage og modtage opkald. Hjemmetelefontjeneste er ikke afhængig af netværksdækning eller tilgængelig når som helst minutter, hvilket er fordelene ved at opretholde en hjemmetelefontjeneste. For at kontrollere opkald foretaget på din hjemmetelefonlinje skal du bruge en kopi af din telefonregning, som også beskriver detaljerede opkald foretaget og modtaget til din hjemlinje.

Trin 1

Få en kopi af din telefonregning. Du kan anmode om en fra dit telefonselskab ved at kontakte kundeserviceafdelingen. For at gøre dette skal du angive det navn, som tjenesten er registreret under, hjemmets adresse og telefonnummer på tjenesten. Sørg for at anmode om, at en detaljeret oversigt over alle foretagne opkald inkluderes i regningen.

Trin 2

Drej din telefonregning til afsnittet "Detaljer" eller lignende. Dette kan være placeret bagest på din regning efter afsnittet "skyldninger".

Find kolonnen "udgående opkald" for at finde alle udgående opkald foretaget på din hjemmetelefon. Alle opkald foretaget fra din hjemmetelefon vises her. Listen kan indeholde det telefonnummer og den by, som opkaldet blev foretaget til.