Sådan repareres et Memorex Flash Drive

Dit Memorex flash-hukommelsesdrev gemmer data lidt anderledes end en normal harddisk, der er installeret på en computer. På grund af hvordan datalagringsprocessen fungerer, er det lettere for et flash-hukommelsesdrev at blive beskadiget og stoppe med at fungere korrekt. Memorex-drev inkluderer også et indbygget låsningsprogram, der kan forhindre dig i at få adgang til dine data. Afhængig af årsagen til problemet er der to mulige løsninger, selvom du sandsynligvis ender med at skulle formatere drevet fuldstændigt.

Trin 1

Sæt Memorex-flashdrevet i en af ​​de tilgængelige USB-porte på din computer. Klik på "Åbn en mappe for at se filer" i vinduet "Automatisk afspilning".

Trin 2

Dobbeltklik på ikonet "Memorex Lock". Kontroller overskriften "Adgangskodestatus", og se om der står "Aktiveret."

Trin 3

Klik på "Deaktiver adgangskode", og indtast derefter den adgangskode, der tidligere var indstillet til Memorex-flashdrevet. Hvis du ikke kender den korrekte adgangskode, skal du lukke vinduet og navigere til menuen "Start".

Trin 4

Klik på "Denne computer." Højreklik på posten for Memorex-flashdrevet, og vælg indstillingen "Format".

Vælg rullemenuen "File System", og vælg "Fat32". Fjern markeringen fra feltet mærket "Hurtigt format". Vælg "Start" for at starte formateringsprocessen og rette Memorex-flashdrevet.