Sådan udfyldes et faxforsideark

Selvom det er svært at tro, går faxmaskinen eller faxen tilbage til 1843, da den blev opfundet af Alexander Bain. Telefonen ville ikke blive patenteret i yderligere 33 år. Selv i denne tidsalder med e-mail og muligheden for at e-maile dokumenter er der stadig lejlighedsvis behov for at sende en fax. Der skal sendes et forsideark med hver fax, og et grundlæggende omslag er let at opsætte.

Åbn den software, du bruger til at oprette dokumenter, og start med et nyt, tomt dokument. Du kan bruge en skabelon til din fax, men indtil videre laver du den fra bunden, så du kender det grundlæggende format.

Skriv "Til:" øverst på siden efterfulgt af til hvem du sender faxen. Hvis det drejer sig om en virksomhed eller organisation, skal du bruge navnet på virksomheden eller organisationen efter "Til". På den næste linje kan du bruge "Attn:" efterfulgt af en persons navn, hvis faxen skal gå til en bestemt person inden for virksomheden eller organisationen. Hvis du sender faxen til en person, skal du blot skrive personens navn ved at følge "Til".

Medtag faxnummeret for den virksomhed, organisation eller person, som du sender faxen til, under navnet ved at skrive "Faxnummer:" efterfulgt af nummeret. Dette er for at sikre, at hvis faxen ender på det forkerte sted, fordi du har det forkerte nummer eller stanset de forkerte numre, kan den person, der modtog faxen, underrette dig om fejlen.

Skriv antallet af sider, faxen indeholder, inklusive forsiden. Denne linje vil blot læse "Antal sider:" efterfulgt af antallet af sider i faxen.

Inkluder dine kontaktoplysninger, såsom dit navn, dit faxnummer og telefonnummer, så modtageren af ​​faxen kan vende tilbage til dig. Dette er "Fra:" -delen af ​​faxforsidearket.

Delene "Til:" og "Fra:" kan efterfølges af sektionen "Besked:", hvor du kan skrive, hvad faxen indeholder, og alle relevante oplysninger om faxen. Du har nu lavet et simpelt faxforsideark, der indeholder alle de nødvendige oplysninger.

Tips

Ovenstående er et simpelt forsideark, der kan laves på et par minutter. De fleste tekstbehandlingssoftware har faxskabeloner, som du kan bruge. Hvis softwaren, du bruger, ikke har faxskabeloner, er der en hel del steder på Internettet med gratis faxomslag.