Apple Airs "Hvis det ikke er en iPhone, er det ikke en iPhone" TV-reklamer

Apple er begyndt at køre to nye reklamer til iPhone, en med titlen "Hardware & Software", "Amazing Apps" og den anden betegnelse "Loved".

Den første annonce, Hardware & Software, udnytter den sømløse oplevelse, som enheden tilbyder, fordi Apple designer både hardware og software og slutter med en quip "Hvis det ikke er en iPhone, er det ikke en iPhone". Videoen og tagline er indlejret nedenfor for nem visning:

"Hardware & Software"

"IPhone's hardware og software er designet sammen. Fordi når vi designer hele telefonen, er hele oplevelsen bedre. "

"Loved", understregede anden annonce, at 99% af iPhone-ejere elsker enheden og fokuserer på, hvor glade iPhone-brugere er med deres telefoner. Den kommercielle slutter også med sloganet "Hvis det ikke er en iPhone, er det ikke en iPhone".

”Elskede”

99% af folk, der har en iPhone ... Elsker deres iPhone.

"Fantastiske Apps"

"Med over en million og en halv af de bedste apps til rådighed, gør App Store din iPhone til næsten alt.

Disse to reklamer er særligt forskellige fra de andre samtidige "Shot on iPhone" -annoncer, der fokuserer på enhedernes kameraegenskaber.

Og hvis "det er ikke et iPhone, det er ikke et iPhone" -slag, lyder det godt for dig, er det fordi Apple kørte et lignende tema kommercielt nogle år tilbage med iPhone 4 og samme stemme skuespiller og derefter ved hjælp af sloganet "If you don ' Har du ikke en iPhone, du har ikke en iPhone ".