Udskift et frayed iPhone USB-kabel til $ 1 (måske)

Har du en flot iPhone eller iPod USB-synkroniseringskabel? Velkommen til frayed kabel klubben. Nu har du nogle valgmuligheder, hvis du flyder båd af kabelskinner: prøv at få Apple til at erstatte det gratis med omkring 40% succesrate, skal ud $ 29.99 for et officielt kabel, jury rigge en skrækkelig reparation ved at slappe på nogle elektriske eller duct tape, eller rul terningerne med $ 1 og få en helt ny knock-off udskiftning.


Det er klart, at den bedste fremgangsmåde er at få en udskiftning fra Apple, men de erstatter typisk kun disse kabler, hvis de svinder inden for det første år af et enheds ejerskab. Du kan få bedre succes på Genius Bar, men for mig at gå til Apple Store er det alligevel ikke praktisk, og noget om at betale $ 29.99 for et par ledninger indpakket i gummi gnider mig den forkerte måde. I første omgang bukkede jeg bare nogle elektriske bånd på den del af slibekablet, men inden for få dage tiltrak det mere katthår end en fløjlstøv på en veterinærklinik, og omkring en uge senere tror jeg det udviklede en puls og begyndte at forsøge at kommunikere med mig, plus lader ansigt det, det ligner crap.

Indtast den store $ 1 Amazon-kabel gamble ! Til den spændende pris på et buck med gratis fragt inkluderet, kan du bestille et cheapo knock-off kabel fra Amazon, og ca. 85% af det tidspunkt, hvor kablet er fantastisk og fungerer perfekt. De andre 15% af det tidspunkt, hvor kablet muligvis ikke fungerer så godt, eller det ser så jankigt ud, vil du blive flov over at blive set med det offentligt. Ikke desto mindre er disse odds bedre end Vegas, så hvis du er ude for noget eventyr, skal du uddele en dollar og krydse dine fingre for at få en knock-off-udskiftning til en brøkdel af prisen på det officielle iOS-enhedssynkroniseringskabel.

  • $ 1 iPhone kompatibel USB-synkronisering og opladningskabel - Amazon.com

Vi smider dette derude, fordi disse billige udskiftningskabler har arbejdet for os selv og venner ved flere lejligheder, men vi har også en dud før. Accepter den lille advarsel på forhånd, fordi din $ 1 måske eller ikke bliver brugt, afhænger det i sidste ende af, hvor kablet kommer fra. Køb fra iKingshop, VVT eller Importer520 har alle meget gunstige ratings, men som du kan se fra nogle af de andre Amazon-klassifikationer er der et par sælgere, der sender dig skrald for en dollar. Held og lykke!