Windows 8 vs Mac OS X og iOS - Visioner af brugergrænseflader Collide

Jeg ville være overbevist om, at dette var en April Fools joke ud af Redmond, hvis det ikke var August, men nej, det er den nye Windows 8 Explorer standard grænseflade.

Mens Apple har travlt med at reducere rod og skabe minimalistiske grænseflader, strømlinjeformet OS X og iOS, er Microsoft travlt med at bevæge sig i den modsatte retning. Tro det eller ej, disse billeder viser, hvad Microsoft på en eller anden måde har bestemt, er fremtiden for brugergrænsefladen og filsystemet; Tilføjelse af endnu flere knapper, ikoner, handlinger, faner og hvad de ellers kunne gøre på det allerede røde Windows Explorer-interface.

Microsoft viser stolt denne nye brugergruppe til verden på et MSDN-blogindlæg med titlen "Forbedringer til Windows Explorer" (seriøst).

Alt tænkeligt er fastgjort i dit helt nye ultramoderne vindueværktøjslinje, og du troede, at Microsoft Office havde et rod på en grænseflade? Jeg formoder, at når du kommer under den katastrofale 'home tab', der spiser den øverste halvdel af vinduet, ser det bare ud som Windows 7:

Til nogen sammenligning her er Mac, der svarer til Windows Stifinder, Finder af OS X Lion, i en sammenlignelig listevisning af en tungbefolket mappe.

Hvilket ser ud til at være lettere at bruge?

At sætte iOS side om side med Windows 8 gør Microsofts fremtidige brugergrænsefladder endnu mere dumt udseende, som indsendt af MG Siegler, der kalder det "et af de værste brugergange, jeg nogensinde har set":

Apples vision for fremtiden for computing versus Microsofts vision for fremtiden for computing.

Det er ikke underligt, at dette bliver lambasted på nettet, kaldes en "selvparodi" og tegner sammenligninger med Homer Simpson, der designer en bil.

For at være klar, forsøger jeg ikke at Microsoft-bash her, jeg tror, ​​at Windows 8 touch-grænsefladen viser løfte, og jeg skrev selv om, hvordan iOS ville have gavn af at låne nogle af Windows 8-funktionerne. Men dette? Hvad i alverden er Microsoft tænkning?