Sådan Force Quit med Touch Bar på Mac

Nogensinde spekuleret på, hvordan man tvinge afslutte apps ved hjælp af Touch Bar Macs? Selv om der er mange forskellige måder at tvinge til at afslutte Mac-apps, der ikke reagerer, kan den mest anvendte force quit-metode indeholde optionen + Command + Escape-nøglesekvensen. Men den Touch Bar Escape-nøgle er software ... se potentialet for et problem?

Hvis en app ikke reagerer, er softwaren Escape-tasten på Mac Touch Bar også utilgængelig og ubrugelig, så det er ikke altid muligt at arbejde for at tvinge stoppede apps på Touch Bar Macs.

Ikke bekymre dig, hvis du har en Touch Bar Mac uden en hardware Escape-nøgle, kan du bruge andre metoder til at tvinge afslutte Mac-apps, som vi vil diskutere her.


For det første kan du måske forsøge at forfølge opdateringslinjen på en Mac ved at målrette de relaterede processer. Det kan genoplive berøringslinjen og tillade dig at bruge den virtuelle flugtnøgle på berøringslinjen for at tvinge Mac til at lukke den sædvanlige måde.

Force Stop på Touch Bar Macs

En app sidder fast, frosset eller styrter, og berøringslinjen fungerer ikke, så du ikke har adgang til Escape-tasten? Uh, men ikke rolig, her er en anden nem måde at tvinge til at afslutte uden den virtuelle escape-nøgle:

  1. Fra appen, der skal være afbrudt, skal du trække ned i Apple-menuen
  2. Vælg "Force Quit" fra Apple-menuen
  3. Vælg appen fra opgavelisten for at tvinge til at afslutte, og vælg derefter "Force Quit" og bekræft

Du kan også kortslutte Apple -menuen til Force Quit ved at holde SHIFT-tasten nede og derefter gå til  Apple-menuen og vælge "Force Quit Application Name" for øjeblikkeligt at tvinge den pågældende app til at lukke.

Yderligere valgmuligheder for Mac Touch Bar Force Force

Mac OS tilbyder faktisk mindst 6 forskellige metoder til at tvinge til at afslutte Mac-applikationer, og mens tastetrykkekombinationen er den mest hensigtsmæssige og sandsynligvis en fast vane for mange Pro-brugere, går det ikke altid som beskrevet her. Apple-menuen er måske det næstbedste valg, efterfulgt af Activity Monitor, og stole på Terminal.

Du kan også tilslutte et eksternt USB-tastatur eller Bluetooth-tastatur til Mac'en, som har en fysisk escape-nøgle, og derefter udløse det velkendte tastetryk for at tvinge til at stoppe den problematiske app. Helt sikkert er et andet tastatur lidt dumt og ikke helt praktisk.

En anden mulighed ville være at skifte til Systemindstillinger og omlægge en hardware escape-nøgle for at genvinde en fysisk Escape-nøgle for at rumme det innovative design af en virtualiseret escape-nøgle på Touch Bar.

Interessant nok nævner Apple endda i deres eget supportdokument, at Escape-tasten på en berøringslinje kan ophøre med at fungere og dermed forbyde evnen til at tvinge til at afslutte en problematisk app, og i stedet anbefaler de at enten forsøge en alternativ force quit-tilgang eller endda genstarte din Mac-computer.

Kendskab til en anden måde at tvinge afslutte med berøringslinjen Mac, når appen forårsager, at berøringslinjen ikke virker heller? Lad os vide i kommentarerne!