Sådan diagnosticeres og fejlfindes Sony Bravia uden lyd

Sony tilbyder en række avancerede fjernsyn under Bravia-navnet. Problemer med Sony Bravia-tv kan omfatte lydproblemer, der spænder fra en fuldstændig mangel til forvrænget eller uacceptabel lydkvalitet og utilstrækkelig lydstyrke. Disse problemer kan diagnosticeres og rettes ved at følge et par fejlfindingstrin.

Se på Bravias ledninger, da det vedrører andre komponenter i underholdningssystemet. Spor alle ledninger fra Bravia tilbage, og sørg for, at alle forbindelser til dens indgange, udgange og højttalere er sikre. Fjern stikkene fra deres stik, og sæt dem i igen. Hvis den er tilsluttet en hjemmebiografforstærker og højttalere, skal du kontrollere, at alle forbindelser mellem Bravia og hjemmebiografsystemet er komplette, og at forstærkerboksen er tændt.

Kontroller eventuelle kilder, der leverer signaler til Bravia. For eksempel, hvis signalet normalt kommer fra en kabelboks, skal du sørge for, at kabelboksen er tændt, og at ledningerne er intakte. Spor ledningerne tilbage yderligere - sørg for, at kablet også er forbundet med kabelboksen. Kontroller, at input- og outputindstillingerne på de forskellige udstyrsudstyr er indstillet korrekt. For eksempel skal Bravia indstilles til den korrekte indgang til kabelboksen, hvis du bruger kabel som kilde. Fjernbetjeningen har en “Input” -knap; skift det, indtil du hører lyd.

Hvis du får et billede, men lav eller ingen lyd, kan du prøve at øge lydstyrken på fjernbetjeningen. Lydstyrkeknappen er markeret med et plus og et minus og sidder til venstre for kanalknappen. Tryk på lydløs-knappen et par gange. Sørg for, at ordet "Mute" ikke vises på skærmen.

Reducer lyden på Bravia og øg den på hjemmebiografsystemet for at reducere forvrængning. Kør ikke alle kilder (kabelboks, Bravia og hjemmebiograf) med fuld lydstyrke. Indstil kilden og Bravia-lydstyrken til omkring 75%, og foretag derefter de sidste justeringer af hjemmebiografen for at kontrollere lydkvaliteten.

Udskift batterierne på Sony Bravia-fjernbetjeningen, hvis der ikke sker noget, når du trykker på lydstyrke- og lydløs-knapperne.