Sådan konverteres en MP3 til CDDA

MP3 er et ekstremt populært MPEG-lydformat, der bruges af de fleste lyd- og videoprogrammer og også i bærbare lydenheder. Der kan dog være tidspunkter, hvor du hellere vil have din MP3-lyd konverteret til en CDDA (CD-Digital Audio). Hvis du har brug for at udføre denne konvertering, er der en god chance for, at alt det rigtige udstyr allerede er installeret på din computer.

Trin 1

Indsæt den tomme cd i din cd-brænder. Du vil mere end sandsynligt modtage flere forskellige pop op-vinduer, der spørger, om du vil starte en bestemt software. Luk disse.

Trin 2

Start den cd-brændingssoftware, du har på din computer. Hvis medieafspilleren, der indeholder alle dine MP3-sange, har cd-brændingsfunktioner (såsom iTunes), bliver denne opgave endnu lettere.

Trin 3

Klik og træk MP3-lydfiler fra kilden til hovedvisningsvinduet i cd-brændingsprogrammet. Hvis du bruger iTunes, skal du oprette en ny playliste ("File" efterfulgt af "New Playlist"). Højreklik på alle de lyd-MP3-filer, du vil brænde, og vælg "Ny afspilningsliste" i rullemenuen.

Klik på "Brænd disk", når alle MP3-filer er indsat i softwaren eller afspilningslisten. Afhængigt af hvor mange spor (og CD-enes samlede længde) kan denne proces tage et par minutter.