Sådan sendes en online fax til PayPal

PayPal letter let onlinebetalinger for mere end 225 millioner kontohavere. Når en af ​​disse kontohavere har brug for at få et dokument til PayPal, er den bedste måde at faxe det til PayPals kundeservice. Online fax giver dig mulighed for at sende faxen til PayPal via din e-mail-konto, så du ikke behøver at spilde tid på at vente i køen til faxmaskinen og vente på bekræftelsesrapporten.

Trin 1

Åbn en konto med en online faxtjeneste såsom RingCentral eller eFax (se Ressourcer). Nogle online-faxtjenester opkræver et gebyr, mens andre ikke gør det. Hvis du vælger en gratis faxtjeneste, skal du muligvis sende din fax med reklamer på forsiden. Du er muligvis også begrænset til kun et par faxer om dagen.

Trin 2

Følg din online faxudbyderes instruktioner for afsendelse af en fax. Nogle online faxfirmaer giver dig mulighed for at bruge e-mail til at sende faxer ved at vedhæfte et dokument, du vil faxe til en e-mail, og sende det til en speciel e-mail-adresse, der inkluderer faxnummeret.

Send din fax til PayPal på 402-537-5734. Dette er et generelt faxnummer, der gives til PayPal-kontohavere, der skal sende et dokument via fax. Bemærk, at hver afdeling har forskellige faxnumre. Ring til PayPal-kundeservice på 888-221-1161 for at få et nummer til den specifikke afdeling, du skal nå, hvis du ikke tror, ​​at dette faxnummer vil opfylde dine behov efter at have ringet til kundeservice.