Sådan nulstilles en Volkswagon Jetta Alarm

Tyverisikringsalarmer er på næsten alle biler på vejen i dag, og desværre er det blevet en skik at høre en gå ud midt om natten. Følsomhederne ved efter markedsalarmer kan indstilles manuelt, så den mindste bevægelse kan få dem til at gå ud. Imidlertid er tyverisikringsalarmerne på Volkswagen Jetta indstillet fra fabrikken, så hvis det går, er det normalt af en god grund. Uanset om det er et indbrud eller at trykke på panik-knappen, kan alarmen slukkes ved hjælp af fabriksnøglen.

Trin 1

Find flip-tasten med nøglefri indtastning. Den har 5 knapper på den, en til at udvide nøglen, en til at tilkoble systemet, en til at frakoble systemet, en til at åbne bagagerummet og en panikknap.

Trin 2

For at slå alarmen fra skal du trykke to gange på "frakoblingstasten" nederst på fjernbetjeningen. Hvis alarmen ikke slukker, skal du komme tættere på bilen. Hvis batterierne er kedelige, skal du trykke to gange på "frakoblingstasten" igen.

Trin 3

Hvis alarmen stadig går, skal du indsætte nøglen i førersidens dør og åbne den, så lukker alarmen.

Hvis der kan komme ind i bilen med nøglen, og dette ikke slukker for alarmen, skal du åbne hætten og bruge en skruenøgle til at løsne batterikablet. Dette får alarmen til ikke at modtage strøm, og den slukkes om et minut, når strømmen tømmes fra systemet.