Tilfældigt slip en iPad ud et fly? Kaste et MacBook-out et tohistorievindue? Intet problem med en G-Form Extreme Sleeve

Tror du nogensinde at være i en situation, hvor din iPad har brug for at overleve en dråbe fra 1 / 10th of a mile up? Bliver du så frustreret med din MacBook Pro, at du vil smide den ud af et vindue med to etager, men du vil ikke have det rent faktisk at bryde?

Det er latterlige scenarier og ikke overlevende, ikke? Forkert. De nye højteknologiske G-Form Extreme Sleeves til iPad og MacBooks gør netop det, og for skeptikerne gik skaberne om at lave videoer til at demonstrere, hvordan disse tilfælde gør det muligt for elektronik at absorbere alvorlige konsekvenser.

Den første video viser, at en iPad, der er lukket i en G-Form Extreme Sleeve, bliver droppet fra et letfly på 500 'og overlevende . Den anden video viser en MacBook Pro 13 "indpakket i en ekstrem ærme, der kastes ud af et andet historiedæk . Begge overlever uden hændelse eller skade. Jeg vil sige det er temmelig imponerende.

Se begge videoer nedenfor:


iPad smidt ud af et fly:

MacBook Pro smidt af et dæk:

Videoerne er sjovt at se og lidt sensationelle, men punktet er klart, hvis en iPad kan overleve en dråbe fra 500 'og en MacBook Pro kan kaste 20' ud af et andet story-dæk, vil de nemt overleve et fald fra et skrivebord, en rygsæk eller en anden almindelig faldstilstand, som den gennemsnitlige person kan finde sig i. For at gøre sagerne endnu mere holdbare, er de vandtætte og støttet af en livstidsgaranti.

Interessant er G-Forms hovedprodukter polstring og vagter til ekstremsport som mountainbike og skateboarding, men et eller andet sted langs linjen havde nogen den lyse ide om at smide et par albuevagter på en iPad og MacBook Pro og se, hvad der skete. Godopkald, huh?

Du kan få iPad G-Form Extreme Sleeve til 59, 95 dollar fra deres hjemmeside nu, og du kan forudbestille MacBook Pro-ærmet, som snart skal udgives. Muffen til MacBook leveres i forskellige størrelser, 11 "for Air, 13" og 15 "og varierer i pris fra 69 til 79, 95 dollar, og de siger, hvis du bestiller den forkerte størrelse, så sender de dig den rigtige Størrelse gratis.

Nu næste gang du hører nogen, der klager over, at du ikke finder en god sag for deres Apple-udstyr, skal du fortælle dem om at tjekke disse ud.