Hvad betyder de røde stjerner på Netflix?

Netflix bruger et femstjernet system til vurdering og anbefaling af film og tv-shows. Du bedømmer specifikke film og tv-shows og kan også udfylde en smagsprofil for at oprette en præferenceprofil. Når du bedømmer film og shows, betyder stjernerne:

  • En stjerne: hadet det
  • To stjerner: Kan ikke lide det
  • Tre stjerner: Kan lide det
  • Fire stjerner: Kan virkelig lide det
  • Fem stjerner: elskede det

Gule stjerner vises, hvis du har bedømt en titel.

Netflix overvejer dine vurderinger og præferencer og bruger en algoritme til at anbefale titler. Det tager højde for de genrer og undergenrer, du har bedømt, din streaming- eller visningshistorik, de tilgængelige titler og vurderingerne af andre medlemmer med lignende smag.

I dette eksempel på en smagsprofil angav medlemmet komedipræferencer. Under hensyntagen til disse præferencer inkluderede Netflix Stand Up-titler og fjernede College Humor-titler fra Comedy-anbefalingerne.

Hvad betyder de røde stjerner på Netflix? Hvad betyder de røde stjerner på Netflix?

Én stjerne betyder, at udvælgelsen ikke stemmer overens med din smag, og fem stjerner betyder, at udvælgelsen er et fantastisk match baseret på dine identificerede præferencer og vurderinger. Røde stjerner vises, hvis du ikke har bedømt en titel, hvilket viser Netflix 'bedste gæt for din vurdering baseret på dens algoritme.

Netflix viser ratings med røde stjerner og gule stjerner. Find ud af, hvad de betyder, når du klikker på en film eller et show.

Tips

For at give Netflix flere oplysninger og forbedre dens anbefalinger kan du tilføje dine vurderinger ved at vælge stjerner eller klikke Ikke interesseret.