Fejlfinding iOS 9.3 Opdateringsproblemer

Der er opstået en række problemer for nogle brugere, der opdaterer forskellige iPhone-, iPad- eller iPod touch-modeller til iOS 9.3, så meget, at Apple faktisk har trukket iOS 9.3-opdateringen til de fleste ældre modelhardware. Det betyder, at mange enheder simpelthen skal vente på en nyere fastversion, hvis de ikke har opdateret til iOS 9.3 endnu, men det er selvfølgelig ikke for nyttigt, hvis du allerede har opdateret en enhed til iOS 9.3, og den gøres nu utilgængelig med en aktivering fejl, verifikationsproblemer, iCloud-problemer, Mail- og Safari-linkfejl, hvor et link klikkes, men åbnes ikke eller nogle af de andre irritationer, der har bragt op med softwareopdateringen.

IOS 9.3.1 Software Update er tilgængelig

Opdatering: Apple har udgivet iOS 9.3.1-opdatering, der er tilgængelig for at downloade nu for at adressere linket, der kolliderer fejl, og det indeholder også aktiveringsfejlrettelserne. Dette er i tillæg til den patched version af iOS 9.3, der blev udgivet tidligere for at løse problemet med aktiveringsfejl på ældre iPhone- og iPad-enhedsmodeller. Du kan downloade iOS 9.3 build 12E237 her eller få det gennem itunes.

Bemærk, at en fast version af iOS 9.3 kommer snart fra Apple, som vil afhjælpe mange (hvis ikke alle) problemerne med softwareopdateringen til iPhone, iPad og iPod touch-brugere.

I mellemtiden skal vi angive det indlysende: Hvis du ikke har opdateret til iOS 9.3 endnu, og du har hardware, der er ældre end en iPhone 6 eller iPad Air 2, skal du ikke forsøge at opdatere til iOS 9.3, indtil en fast version er frigivet fra Æble.

Hvis du allerede har opdateret og har problemer, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemer med en iOS-enhed, der kører iOS 9.3. Hvis din enhed er helt fast og ubrugelig, fungerer en nedgradering fra iOS 9.3 til iOS 9.2.1, men du kan miste data, hvis du ikke oprettede en sikkerhedskopi, før du installerede opdateringen.

Fastgørelse af "Ikke-aktiveret" eller "Aktiveringsserver utilgængelig" iOS-udgave

Brugere, der er påvirket af aktiveringsfejlen, skal opdatere til den nyeste version af iOS 9.3. Dette kan kræve specifikke trin, der diskuteres her for at opdatere en muret enhed.

Nogle brugere kan opdatere iOS og sætte sig fast på en "Aktiver" skærm. Du kan muligvis løse dette, eller fejlmeddelelsen "Kan ikke aktivere" iOS 9.3 med en computer og iTunes. Dette kræver et USB-kabel, og den nyeste version af iTunes skal installeres, ud over det er det samme på en Mac eller Windows-pc.

  1. Slut den problematiske iPhone, iPad eller iPod touch til en computer med et USB-kabel
  2. Start iTunes (sørg for at den er opdateret til den nyeste version)
  3. Vælg enheden i iTunes, dette skal udløse skærmen Aktiver enhed i iTunes
  4. Indtast Apple ID og adgangskode til den tilsluttede enhed, og klik på Fortsæt for at aktivere enheden

Nogle brugere kan også fjerne aktiveringslås med iCloud ved hjælp af instruktionerne, der er beskrevet her.

Løsning af verifikationsfejl

Nogle enheder oplever verifikationsfejl under iOS-opdateringen, det ligner ofte det aktiveringsproblem, der er skitseret for et øjeblik siden. Nogle gange manifesterer dette sig som en bekræftelsesfejl, fordi "du ikke længere er forbundet til internettet" på enheden.

Du kan reparere ikke at bekræfte opdateringsfejl med disse instruktioner, men husk på, om du oplever meddelelsen på en enhed, der siden har fået iOS 9.3 tilbagekaldt. Løsningen skal vente på en ny opdatering fra Apple eller nedgradere Enheden til iOS 9.2.1 (som vi dækker længere nede på denne side).

Fastsættelse af "Opdater utilgængelige" fejl

Hvis du ser iOS 9.3-softwareopdateringen tilgængelig i Indstillinger, men du får en fejlmeddelelse "Opdater utilgængelig", når du forsøger at downloade og installere opdateringen, skyldes det, at opdateringen er blevet fjernet af Apple og afventer den faste version.

Den bedste ting at gøre i denne situation er simpelthen vent det ud, da den nye problemfrie frigivelse vil være tilgængelig i de kommende dage. Du skal blot kigge efter en softwareopdatering med jævne mellemrum og installere, når den er tilgængelig.

Links arbejder ikke i Safari, Mail

Nogle brugere oplever et problem, hvor de tappede links eller webadresser ikke virker i Safari eller Mail-appen til iOS. Dette er et frustrerende problem, der har påvirket mange brugere uden en klar løsning, indtil Apple udgiver en softwareopdatering for at løse problemet. Der er dog nogle løsninger, især da de webadresser, der ikke virker, har tendens til at forekomme efter nogen tid er gået:

  • DEN DEFINITIVE FIX: installer iOS 9.3.1 opdatering for at løse linket, der styrter bugten, alt andet er en løsning
  • Denne lange proces løser linket sammenbrudsproblem i iOS, men det er ganske vist lidt underligt
  • Deaktiver Javascript i Safari til iOS som beskrevet her tillader links til at arbejde i Safari igen, men ved at ofre javascript-funktionalitet på webbrowser er det meget en løsning, men det er den mest pålidelige løsning for at få links til arbejde i Safari (men ikke Mail )
  • Force genstarter iPhone, iPad eller iPod touch med jævne mellemrum, når linkene holder op med at arbejde i Mail eller Safari ved at holde tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen
  • Brug Chrome-browser til iOS til at surfe på nettet som en midlertidig løsning
  • Rydning af historie og cache fra Safari i iOS har været vellykket for nogle brugere, men ikke for andre

Nedgradering af iOS til den tidligere udgivelse er en anden mulighed, som vi diskuterer i et øjeblik, da selv genoprettelse af en enhed til iOS 9.3 er ineffektiv til at løse URL-fejlen.

Overvej nedgradering iOS 9.3

Hvis du oplever vedvarende problemer med iOS 9.3 på en enhed, kan du overveje nedgradering til den tidligere stabile version af iOS 9.2.1. Dette virker for at afhjælpe nogle af de ovennævnte problemer, men retter også nogle af de andre softwareproblemer som Mail og Safari-links, der ikke fungerer, kopier og indsætter fejl, Bluetooth virker ikke og mange andre fejl, der har slået op med iOS 9.3 i det er den nuværende form. Et potentielt problem med dette er, at hvis en backup ikke blev lavet før den oprindelige iOS 9.3 opdatering, kan brugeren miste deres data.

Dette er en noget teknisk proces, der bruger firmware filer, men vi detaljerer trinene til nedgradering af iOS 9.3 til iOS 9.2.1 her i et grundigt gennemløb.

Batterilevetid med iOS 9.3 er forfærdeligt, min iPhone / iPad er varm efter iOS 9.3 osv. - Hvad skal jeg gøre?

Nogle brugere har oplevet hurtigere end normalt batterilevetid efter opdatering til iOS 9.3. Andre brugere har måske bemærket, at deres iPhone eller iPad er pludselig varm at røre efter installationen af ​​iOS 9.3-opdateringen. Disse to klager kommer op med næsten alle iOS-opdateringer, der nogensinde har eksisteret.

Her er den gode nyhed; Denne type problemer er næsten helt sikkert midlertidige og vil næsten altid rette sig selv, da iOS-systemsoftware løber gennem forskellige vedligehold og indeksering under emhætten. Hvis du oplever disse problemer, skal du blot lade enheden sidde et stykke tid, og det vil normalt løse sig i tide.

-

Har du nogen specifikke oplevelsesfejlfinding iOS 9.3 på din iPhone, iPad eller iPod touch? Lad os vide i kommentarerne, hvad der fungerede for dig.