Sådan bortskaffes gamle kopimaskiner

Kopimaskiner er en vigtig del af kontorlivet i Amerika, men når de bortskaffes forkert, bliver de en trussel mod miljøet og menneskers sundhed. Ifølge Better Business Bureau indeholder kopimaskiner regulerede toksiner som kviksølv, bly og cadmium. Det betyder, at du ikke bare kan smide din gamle kopimaskine i affaldsbeholderen, når den overlever dets anvendelighed. Heldigvis er millioner af andre mennesker i samme position, og på grund af alt dette krav har du mange forskellige bortskaffelses- og genbrugsprogrammer at vælge imellem.

Indstillinger for sikker bortskaffelse

Tjek producentens websted for at se, om de kører et indsamlingsprogram. Ifølge Better Business Bureau kan producenten muligvis sende nogen direkte til dit hjem eller kontor for at hente din uønskede kopimaskine. Hvis ikke, skal du kontakte butikken, hvor du købte kopimaskinen, eller enhver butik i dit område, der sælger stor elektronik eller apparater. de kan også have bortskaffelsesprogrammer. I modsat fald skal du ringe til dit lokale genbrugscenter eller tjekke webstedet for din stats miljøafdeling for at se, om der er et "e-cykling" -program i dit område. Større byer kan også have private virksomheder, der specialiserer sig i e-cykling.

Ikke-bortskaffelsesmuligheder

Hvis din kopimaskine stadig fungerer, kan du overveje at videresælge eller donere det. Lokale skoler, små virksomheder, velgørenhedsorganisationer og nonprofitorganisationer har ofte brug for udstyr, som de ikke har råd til at købe, og dit skrald bliver muligvis deres skat. At finde en organisation i nød er dog ikke altid let. Kontakt dit rådhus eller rådhus for at se, om de har ledere inden for samfundets opsøgende rækkevidde, eller komme i kontakt med personer, du måske kender, der arbejder for en samfundsorganisation. Alternativt kan nogle elektronikbutikker tage din kopimaskine og renovere den til videresalg. Hvis alt andet mislykkes, skal du placere en annonce i dine lokale klassificerede lister.