Sådan bruges webdings

Webdings er en skrifttype, der er frigivet af Microsoft til brug med Internet Explorer 4 og nyere. Skrifttypen kom ud i 1997 og omfattede mange websymboler, der blev anbefalet af folk i branchen samt World Wide Web Consortium (W3C). Imidlertid er brugen af ​​Webdings noget begrænset, fordi det er en Windows-skrifttype, der ikke følger med alle computersystemer. Microsoft foreslår at bruge skrifttypen til websider på et Windows-baseret lokalt intranet, som dem, der bruges på forretningskontorer.

Trin 1

Klik på "Start" på proceslinjen i Windows, og skriv "Tegnoversigt" i søgefeltet. Tryk på "Enter" -tasten for at åbne Character Map-applikationen. Klik på ikonet for pil ned i det øverste rullemenu, og vælg "Webdings" som din skrifttype. Klik på et hvilket som helst Webding-tegn for at forstørre dets forhåndsvisning.

Trin 2

Kopier et hvilket som helst tegn i dette skrifttypesæt ved først at klikke på tegnet og derefter klikke på knappen "Vælg". Du kan kopiere flere tegn på én gang, så vælg så mange webdings, som du ønsker. Når du er klar til at kopiere dem, skal du klikke på knappen "Kopier". Dette placerer dine valgte tegn på udklipsholderen og gør dem tilgængelige til indsættelse i andre programmer. Åbn det program, du vil indsætte Webding i, såsom Word, og tryk på "Ctrl" og "V" på dit tastatur. For at indsætte i et grafikprogram skal du sørge for at du har oprettet et tekstfelt eller startet tekstværktøjet først.

Indstil et "span" -tag for at bruge Webdings-skrifttype og læg det omkring tekst, du vil omdanne til et Webding-tegn. For at gøre dette skal du inden for "span" -tagget tilføje "font-family: webdings" til attributten "style". I stedet for at vælge et bogstav eller symbol på dit tastatur, der er knyttet til Webding-tegnet, skal du indtaste dets tegnkode med præfikset "& #" og tilføje et semikolon til slutningen. Eksempelvis er edderkoppekoden "0x21" men er skrevet som "!" i et HTML-dokument. For at finde koden til et tegn skal du klikke på tegnet i Character Map-applikationen og holde markøren over det for at læse koden.