Fejl gør det muligt at omgå låseskærmen på iPhone med iOS 6.1

Der er opdaget en fejl på iPhone, der kører iOS 6.0.1 og iOS 6.1, som gør det muligt for brugerne at omgå låseskærmens adgangskode og få adgang til en brugerkontakter og brugerens kameravals. Tricket virker kun på iPhones, fordi det bruger nødopkaldsknappen.

Sådan virker det, selv om vi forsigtigt forsøger at prøve dette, da det indebærer en kort opkald af et nødnummer. Følg vejledningen og straks annullere disse opkald. En sikrere måde at teste dette på er at fjerne SIM-kortet fra iPhone, hvilket forhindrer enhver kommunikation med omverdenen.

  • Tryk på knappen "Nødopkald", og forsøg derefter at slukke for iPhone og tryk på Annuller
  • Forsøg at ringe et nødnummer som 112 og straks annullere det pågældende opkald og gå tilbage til låseskærmen
  • Forsøg at låse iPhone op igen, og start tænd / sluk-knappen i 3 sekunder, og tryk så på "Emergency" -knappen igen lige før "Slide to Power Off" -alternativet vises
  • Fortsæt med at holde strøm for at holde adgang til enheden

Hvis det gøres korrekt, låses skærmen tilsyneladende (eller nedbrud), og du sidder nu i brugerens telefon- og kontaktprogram med fuld adgang til adressebogen, opkaldslog og endda fotos og kamerarulle ved redigering af kontaktperson Information.

Hvis du er bekymret for sikkerhedsmæssige konsekvenser af dette, er det tilstrækkeligt at slukke for enkle numeriske adgangskoder og bruge en kompleks adgangskode med flere tegnvariationer for at forhindre, at fejlen fungerer overhovedet.

Låsskærmens bypass blev oprindeligt fundet i begyndelsen af ​​februar af YouTube-videoen indlejret nedenfor, som Gizmodo opdagede og bragte til større opmærksomhed:

Verge tilbyder deres egen seneste video, der viser effekten:

En meget lignende låseskærm omgå bug eksisterede et stykke tid tilbage i iOS 4.1 til iPhone, det også stolt på Emergency Call knappen og blev patched hurtigt af Apple i en punktudgivelse.

Dette er den tredje fremtrædende fejl for at påvirke iOS 6.1. En gennemført 3G-modtagelse for nogle iPhone 4S-brugere og blev patchet af iOS 6.1.1-opdateringen, og en anden påvirkning af Microsoft Exchange-brugere, der forårsager batteridræning og kommunikationsproblemer på grund af overdreven pinging af den eksterne Exchange-server-kalenderfunktion.

Apple vil sandsynligvis frigive en mindre iOS-opdatering for at løse dette problem ret hurtigt.

Opdatering: Apple har anerkendt denne fejl, og en patch til iOS (formodentlig iOS 6.1.2) vil blive frigivet snart for at løse problemet.