Sådan oprettes en computer til telefonbrug

Selvom det er sjovt at bruge din computer til browsing på Internettet og afspille medier i sig selv, vidste du, at du også kan bruge den som en telefon? Ved hjælp af Voice over IP (VoIP) -teknologi kan du ringe til venner både nær og langt ved hjælp af din computer. Der er et par trin, du skal tage for at forberede din computer til brug af VoIP-telefon.

Trin 1

Download et VoIP-program. Det mest bemærkelsesværdige gratis VoIP-program er Skype, men hvis du planlægger at ringe til fastnet meget, kan du få Vonage eller MagicJack VoIP-service. Disse VoIP-tjenester har dog tilknyttede abonnementsgebyrer, så læs alle kontrakter, og vær opmærksom på eventuelle servicebegrænsninger, før du forkaster dit kreditkortnummer.

Trin 2

Installer et headset. De fleste VoIP-programmer fungerer med ethvert headset, inklusive standard dobbelt-headset samt USB-headset af høj kvalitet. Tilslut blot headsettet til stifterne, og hvis headsettet bruger en USB-forbindelse, skal du vente et øjeblik på, at driverne installerer. Hvis du bruger et todelt headset, behøver du ikke installere drivere.

Trin 3

Opret forbindelse til Internettet. Hvis du bruger en "altid på" bredbåndsforbindelse, skal du sørge for, at den er tilkoblet, og at du ikke har et firewallprogram, der låser adgang til nogen programmer.

Åbn VoIP-programmet, og foretag et opkald. Denne del af processen varierer afhængigt af det VoIP-program, du bruger. Generelt, når du starter programmet, vil der være en opkaldsfunktion. Så længe du har forberedt din computer ved hjælp af ovenstående trin, skal du være i stand til at foretage og modtage opkald via din computer relativt let.