Programmeringsinstruktioner til Genie GICT390

Genie GICT390 er en programmerbar sender designet til at betjene virksomhedens automatiske garageportåbnere. Lille nok til at passe på din nøglering, den fås i versioner med en og tre knapper til styring af en til tre separate Genie Intellicode-kompatible åbnere fremstillet i 1997 eller senere. Programmering af GICT390 til din enhed kan ske i øjeblikke, forudsat at du står inden for enhedens rækkevidde (150 fod eller mindre).

Trin 1

Find og tryk på knappen "Lær kode" ved siden af ​​radiosignalindikatoren på døråbnerens hovedhovedmodtager. Indikatoren begynder at blinke to gange pr. Sekund.

Trin 2

Tryk en gang på knappen på GICT390-senderen inden for tredive sekunder (eller tryk på en af ​​knapperne til modellen med tre knapper). Radiosignalindikatoren forbliver konstant tændt.

Tryk på den samme knap igen, også inden for tredive sekunder. Radiosignalindikatoren slukkes, og senderen er programmeret til døråbneren. Hvis der går mere end tredive sekunder, eller hvis du trykker på en anden knap, blinker indikatoren hurtigt, og processen stoppes. Gentag processen, hvis dette sker.