Brug et Bluetooth-tastatur med iPad

Vil du bruge et eksternt tastatur med iPad? Du behøver ikke bruge Apples officielle iPad-tastaturdock, i stedet hvis du allerede ejer et Bluetooth-tastatur, er chancerne gode, at det bliver kompatibelt med iPad. Hvis du ønsker at lave en masse at skrive på iPad, er det svært at slå et ægte eksternt tastatur, da berøringsskærmen generelt kun er langsommere og mindre præcis for de fleste brugere. For at få et Bluetooth-tastatur tilsluttet, er alt, hvad du skal gøre, parret enheden til iPad og juster nogle få iOS-indstillinger, vi gennemgår præcis, hvordan du gør netop det.

Sådan opsættes iPad med et Bluetooth-tastatur:

Denne metode vil synkronisere et hvilket som helst Bluetooth-tastatur med en hvilken som helst iPad-model til brug som et eksternt tastatur.

  1. Sæt tastaturet i parringstilstand, på Apple Wireless Keyboard gøres dette ved at holde tænd / sluk-knappen nede i nogle få sekunder
  2. På iPad skal du trykke på Indstillinger> Generelt> Bluetooth (sørg for, at Bluetooth også er aktiveret her, eller ellers fungerer det ikke)
  3. Find den trådløse tastatur indtastning i listen Bluetooth enheder og tryk på den for at starte synkroniseringsprocessen
  4. IPad vil præsentere en popup-meddelelse med en parringskode, skriv dette ind i tastaturet for at bekræfte synkronisering
  5. Nu kan du bruge dit Bluetooth-tastatur med iPad

Når Bluetooth-tastaturet er blevet tilsluttet og parret med iPad, kan du bruge det som din primære indtastningsenhed. Start en app, hvor det virtuelle tastatur normalt vil blive vist, og du kan skrive med det eksterne tastatur i stedet, og bedst af alt forbliver det virtuelle tastatur gemt, når et trådløst tastatur er tilsluttet, hvilket fjerner betydelig skærm fast ejendom på iPad-skærmen.

En anden stor ting ved denne funktion er, at du kan bruge næsten ethvert eksisterende Bluetooth-tastatur med iPad, og du vil være helt trådløs. Plus, du får fordel af at kunne rotere iPad til vandret tilstand og stadig bruge et eksternt tastatur, noget du ikke kan gøre med Apples iPad tastaturdock. Derudover vil der ved hjælp af eksterne tastaturer med iPad introduceres en række meget hjælpsomme tastaturgenveje til navigation, der ikke er ellers tilgængelig på det virtuelle tastatur i IOS.

To hurtige fejlfindingstips: Hvis tastaturet ikke er angivet, skal du kontrollere, at tastaturbatterierne er tilstrækkeligt opladede, og at det er i parringstilstand, der begge kan forhindre, at enheden vises i Bluetooth-menuen på iPad. Den anden mulighed er, at Bluetooth-tastaturet ikke passer til 'Bluetooth Human Interface Device Profile', der muliggør kompatibilitet, men de fleste Bluetooth-tastaturer gør det chancen for at du løber ind i en, der ikke er relativt slank, medmindre det er en ret gammel tastatur fra Windows verden.

Med alt dette i tankerne gør det meget mere mening at få Apple Wireless Keyboard da du vil kunne bruge den ikke kun på din iPad eller iPad Mini, men også enhver anden Mac, og endda iPod touch og iPhone. Ja, det er rigtigt, du kan slå den lille lille iPhone eller iPod touch til verdens mindste arbejdsstation ved at tilslutte et eksternt trådløst tastatur til en hvilken som helst enhed. Hvis du har et nyere Apple TV, kan du også synkronisere et Bluetooth-tastatur til det også og bruge det som en måde at styre og søge på dine medier. Dette gør et af Apple Wireless Keyboards til et fremragende køb, da det vil fungere fejlfrit med ret bogstaveligt talt næsten enhver iOS-enhed eller Mac OS X-baseret Mac, du har i huset.