Internet Explorer-browseren lukkes ikke

Computere spiller ofte en nødvendig rolle i folks liv og karriere. Mens computerprogrammer har udviklet sig til at være pålideligt effektive, opstår der programfejl og kan være skræmmende for dem, der ikke er vidende om løsninger. Heldigvis er det enkelt at lukke et nedbrudt program. Internet Explorer styrter muligvis lejlighedsvis, men med et par klik er du tilbage på Internettet på ingen tid.

Rettelse af et browserkrasj

Trin 1

Klik på Alt-F4 for straks at lukke vinduet, hvis problemet er et softwareproblem, f.eks. En mus eller et tastatur, der ikke reagerer på computeren.

Trin 2

Hvis du kører Windows XP eller ældre, skal du trykke på "Ctrl", "Alt" og "Slet" på samme tid for at åbne et vindue kaldet Jobliste. Hvis du har Windows Vista og 7, skal du tilkalde task manager ved at trykke på Ctrl-Shift-Esc.

I Windows Vista og 7 bringer Ctrl-Alt-Delete også Task Manager op i en separat skærm, men Ctrl-Shift-Esc indkalder vinduet direkte og er en mere effektiv løsning under et nedbrud.

Trin 3

Når skærmbilledet Jobliste vises, skal du finde Internet Explorer under fanen Applikationer. Højreklik og vælg Gå til proces.

Fanen Process viser alle de programmer, der kører på computeren. Navnet på Internet Explorer-processen er iexplore.exe. Når processen er fremhævet, skal du klikke på Afslut proces. Dette lukker straks programmet og giver dig mulighed for at starte forfra.