Sådan bruges papirvarer i Mail for Mac til at Stylize og tilpasse e-mails

Hvis du vil tilføje noget flair og tilpasning til e-mails sendt fra din Mac, kan du bruge Stationery-funktionen til at tilpasse udseendet af e-mails, der sendes fra Mail-appen i Mac OS. Tilpasningen af ​​brevpapirene gør e-mails meget mere spændende end bare simpel tekst på en hvid baggrund, og du kan stylere en e-mail med forskellige temaer til fødselsdage, meddelelser, følelser, for at fremhæve fotos, gaver, fester og forskellige andre papirvarer stilarter fra en række skabeloner indbygget i Mac Mail-appen.

Dette giver en sjov måde at personliggøre og tema emails på til begivenheder eller godt ønske, og de er meget nemme at bruge.


Du skal bruge en moderne version af Mail for Mac OS på computeren, Stationery-funktionen er inkluderet i Mail app til macOS Sierra 10.12 og senere.

Sådan bruges papirvarer til at tilpasse e-mails på Mail til Mac

  1. Åbn Mail-appen på Mac, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Opret en ny e-mail-sammensætning som sædvanlig, udfyld modtageren, emnet osv
  3. Klik nu på knappen Stationery i øverste højre hjørne af kompositionsvinduet
  4. Gennemse de tilgængelige e-mail-brevpapirformater, ved at klikke på hvert brevpapir genast genbruger e-mailen for at passe til skabelonen
  5. Når du er tilfreds med brevpapirens e-mail-stil, skal du sende beskeden som normalt

Du vil bemærke, at nogle af e-mail-brevpapirindstillingerne også giver en pladsholder til, hvor et billede kan placeres i e-mail-skabelonen, ved blot at trække og slippe et hvilket som helst billede i den pågældende pladsholder vil indlejre et billede.

Modtageren af ​​e-mailen modtager brevpapirformet e-mail, uanset hvilken e-mail-klient de bruger, så længe den understøtter indbyggede billeder, og HTML-stilen kommer til at være intakt til deres e-mail-klient, uanset om det er på Windows, en web-e-mail-klient, iPhone, iPad, en anden Mac eller Android.

Stationery styling fungerer på samme måde som HTML e-mail signaturer arbejder, ved hjælp af markup sproget for at stylisere og tilpasse e-mailen.

Hvis papirvarer er lidt for prangende for dine behov, kan du vælge en mere subtil tilgang ved at sætte billeder i en e-mail-signatur sendt fra Mac Mail eller ved at indstille en generel HTML-signatur til Mac Mail, som grundlæggende tilbyder enklere stylingsindstillinger til at underskrive e-mails med, almindeligt anvendt af fagfolk og i kontormiljøer til at medtage telefonnumre og andre detaljer i bunden af ​​en e-mail.