Hvordan man fortæller et falsk TechnoMarine ur

Den falske urvirksomhed er rentabel. Ifølge Foundation de la Haute Horlogerie, en schweizisk urforeningsorganisation, sælges der mere end 40 millioner falske ure hvert år. TechnoMarine ure er blandt de fine schweiziske mærker, der er modtagelige for at blive forfalsket. Men du kan fortælle en ægte TechnoMarine fra en falsk, hvis du holder øje med visse tegn.

Trin 1

Køb ikke en TechnoMarine fra nogen, der nærmer dig dig på gaden, hverken alene eller på en koncessionsstand. Kun autoriserede forhandlere kan sælge TechnoMarines. Sådanne forhandlere er typisk specialbutikker og avancerede detailhandlere.

Trin 2

Vær mistænksom over for lave priser. En TechnoMarine fra en autoriseret forhandler kan variere fra $ 300 til ca. $ 3.000. En væsentligt lavere pris bør rejse spørgsmål om ægthed.

Trin 3

Bekræft, at salgskvitteringen i en transaktion, der involverer en betroet tredjepart, kom fra en autoriseret forhandler ved at tjekke butiksfinderfunktionen på TechnoMarine-webstedet.

Trin 4

Se efter et garantikort, der dækker alt TechnoMarine-materiale og fabrikationsfejl i to år fra købsdatoen. En garanti valideres, når forhandleren udfylder kortet med serienummer, forhandlernavn, købsdato og referencenummer.

Få et ægthedscertifikat fra en autoriseret forhandler. Disse dokumenter bruges til at forsikre dyre smykker inklusive ure og for at attestere ægthed og værdi.