Sådan får du gratis mobiltelefoner uden kreditkort

Mange virksomheder vil kontrollere din kredit, når du prøver at underskrive en mobiltelefonkontrakt. De vil normalt også bede dig om at betale for telefonen, når du har underskrevet kontrakten. Du får muligvis en rabat, men den rabat dækker ikke altid hele prisen på telefonen. Men hvis du aldrig har ejet et kreditkort, og du ikke har nogen måde at betale for mobiltelefoner, kan du stadig få gratis mobiltelefoner.

Trin 1

Hop på en familieplan. Mange mobiltelefonselskaber har planer, hvor et familiemedlem kan få gratis telefoner til andre familiemedlemmer, bare for at tilmelde sig planen. Hvis du har et familiemedlem med en mobiltelefon, så bed ham om at gå til sin mobiltelefonudbyder og forhøre dig om en delt familieplan for at få din gratis telefon.

Trin 2

Brug Worldmall. Worldmall giver gratis mobiltelefoner til folk uden at kræve kontanter på forhånd eller et kreditkort. Gå til Worldmall for at vælge din gratis telefon (se Reference afsnit).

Få en Tmobile Flex-betalingstelefon. Ifølge Tmobile.com kan du få en Flex Pay-konto uden kreditkontrol. Med Flex Pay betaler du din telefonregning på forhånd hver måned, men afgiften er forudsigelig. Du bliver ikke chokeret over nogen overraskelsesgebyrer. For at få en gratis Flex Pay-mobiltelefon skal du gå til Best Carrier Deals (se referenceafsnittet). Rul ned til Free Tmobile Flex Pay-telefonen. Klik på linket og placer din ordre.