Hvordan får jeg gratis produkter på Facebook?

Selvom du kan finde gratis ting overalt på Internettet, giver Facebook dig et one-stop-sted for hurtigt at finde et bredt udvalg af gratis produktmuligheder. Gennem dine sociale links til venner, virksomheder, berømtheder og grupper er du forbundet til prøve, kupon, giveaway og konkurrence freebies.

Gennemgå indlæg fra venner

Folk deler ofte deres begejstring for at få noget til ingenting i deres statusopdateringer. En plakat indeholder normalt detaljer om, hvor han fandt det gratis offline- eller onlineprodukt. Hvis freebie stadig er tilgængelig, kan han inkludere instruktioner om, hvordan hans venner kan få det. Nogle deler også indlæg om gratis ting, de fandt fra andre Facebook-profiler og fansider. Da freebie-relaterede indlæg kan gå tabt i nyhedsfeeden, er den bedste måde at finde dem på ved at scanne dine venners tidslinjer.

Tjek fan sider

Sammen med udstationering på deres websteder udgiver virksomheder, virksomhedsejere og berømtheder ofte gratis produkttilbud på deres Facebook-fanesider. Normalt skal du udføre en slags opgave for at få et produkt. For eksempel kan du blive bedt om at "lide" firmaet eller produktet for at modtage en gratis prøve eller deltage i en konkurrence om chancen for at vinde gratis ting. Nogle sider er dedikeret til gratis produkttilbud som Free Stuff Finder, Coupons.com, gratis prøver og The Freecycle Network.

Deltag i lokale interessegrupper

Mange mennesker opretter grupper på Facebook, hvor lokale fra en bestemt region kan udveksle oplysninger om gratis produkter, de fandt lokalt eller online. Nogle af disse grupper giver medlemmer mulighed for at skrive indlæg om varer, de giver væk, og varer, de håber at finde. For at se, om nogen har oprettet en af ​​disse grupper til dit område, skal du skrive navnet på din by i søgefeltet sammen med relaterede nøgleord som "freebies", "gratis ting", "gratis ting", "gaver", "prøver , "" Kuponer "og" konkurrencer. "