Hvad er en videoplade?

Professionelle filmskabere bruger videopliser til at forstå, hvad der ellers ville være lyd / visuel kaos. Video- og filmdirektører skyder ofte scener uden for rækkefølgen og optager lyd separat fra de visuelle dele af en produktion. Når optagelsen er afsluttet, samles scener, lyd og visuelle komponenter sammen under redigering med hjælp fra videobladet.

Almindelige vilkår

Video-skifer kaldes også produktionsskifer, filmskifer, sceneskifer og forskellige andre monikere og permutationer. Skifer kombineres ofte med en "klap" med navne, der afspejler denne tilføjelse, såsom "filmklap", "videoklapper", "filmklap". Det anvendte navn afhænger af producentens beskrivelse eller instruktørens personlige præference, men alle skifer tjener nøjagtigt det samme formål.

Grundlæggende video skifer

En grundlæggende skifer består af et stift materiale i form af et rektangel ca. 9 inches ved 12 inches. Udskrivning på skifer angiver områder med vigtig information om scenen og produktionen. Produktionsnavn, scenenummer, kamera, dato, videobånd eller filmrullenummer og anden information tilføjes med kridt eller udtørringsmarkør, og der tages et kort kamerabillede af skifer, inden handling begynder. Når videoen eller filmen er klar til redigering, henviser redaktøren til de oplysninger, der er optaget på skifer for at lette sortering af optagelser.

Clapper Video Slate

Funktionen af ​​en klapper på en videoplade er at synkronisere lyd med video under redigering. Når lyd optages på en specialoptagelsesenhed, mens videoen optages med kameraet, er det mere muligt at kontrollere kvaliteten af ​​begge medier i efterproduktion. Ud over de oplysninger, der er skrevet på skifer, bringes klappen ned på skiferen for at skabe en hørbar "klapp" -lyd til lydoptageren og et billede af baggrundsbelysningen forsvinder, når klappen lukkes for videokameraet. Når både lyd og video sænkes under efterproduktion, kan redaktøren matche det nøjagtige øjeblik for både "klappen" og lukningen af ​​klappen for at synkronisere begge dele sammen.

Digital video skifer

Digitale videoplade og klapper inkluderer SMPTE-tidskodedisplay til brug med mere sofistikerede lyd- og videooptagere, der understøtter formatet. Udviklet af Society of Motion Picture and Television Engineers, hvorfra forkortelsen stammer, vises SMPTE-tidskoder i timer, minutter, sekunder og videorammer på en digital aflæsning integreret i skifer. Editoren matcher derefter lyd- og videokodekoden med den, der vises på skifer.