Sådan bruges dit pc-tastatur til et MIDI-input

MIDI-inputenheder bruges sammen med software til prøveudtagning og blanding - som Apple GarageBand, Propellerhead Reason og Fruity Loops - til at afspille musik og skabe sange. Standard MIDI-controller ligner et digitalt klaver, som du fysisk kan tilslutte din computer ved hjælp af et MIDI-kabel eller et MIDI-USB-kabel. Hvis du ikke ejer en MIDI-controller, er du ikke heldig. Det er muligt at bruge din pc's tastatur som en MIDI-inputenhed på samme måde som en MIDI-controller.

GarageBand

Installer Apple GarageBand-softwaren på din computer, hvis du har en Mac - de fleste Mac-computere leveres med softwaren forudinstalleret. Åbn softwaren, når du har installeret den ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

Klik på fanen "Vindue" øverst på skærmen, og vælg derefter "Musical Typing". Dette giver dig mulighed for at bruge din pc's tastatur som en MIDI-inputenhed i GarageBand.

Spil dit tastatur med GarageBand ved at trykke på de taster, der er angivet med det virtuelle tastatur nederst på skærmen.

Uden GarageBand

Download Bome's Mouse Keyboard-software, og gem .exe-filen et sted, du kan huske.

Find og download en virtuel MIDI-driver - skriv bare "virtuel MIDI-driver" til Google. En anbefalet driver er MIDI-OX (http://www.midiox.com/). Installer den virtuelle MIDI-driver på din maskine ved at åbne .exe-filen og følge trinene i installationsguiden.

Installer Bome's Mouse Keyboard på din computer ved at åbne .exe-filen, du downloadede tidligere. Åbn programmet, når du er færdig med at installere det.

Konfigurer Bome's musetastatur med din MIDI-modtagelige software - dvs. Propellerhead Reason eller Fruity Loops. I Boms interface skal du vælge "File" og derefter "Import" og derefter "Knap-forudindstillinger". Klik på "Føj til eksisterende forudindstillinger for drejeknappen". Gennemse til "Mine dokumenter" og derefter "Bomes musetastatur." Vælg mappen "Forudindstillinger", dobbeltklik derefter på .ini-filen i mappen - hvis du har Reason installeret på din computer, vil denne fil være noget i retning af "Reason3_knobs.ini."

Vælg indstillingen "Knobs" fra den øverste navigationslinje i Bome's interface, og vælg derefter "Presets" og det filnavn, du valgte før - dvs. "Årsag 3." Klik på "Midi Out" -indstillingen fra den øverste navigationslinje, og vælg den virtuelle MIDI-driver, som du downloadede tidligere. Du kan nu bruge dit pc-tastatur som en MIDI-inputenhed.