Sådan lejes og returneres en Redbox-film

Redbox blev grundlagt i 2002 og siden udvidet til 42.000 kiosker. Redbox fungerer som en automat, der udleverer film. Fra og med 2015 opkræver Redbox $ 1,50 pr. Dag for dvd'er, $ 2 pr. Dag for Blu-ray-diske og $ 3 pr. Dag for videospil. Du kan opbevare disken i så mange dage, som du vil.

Sådan bruges en Redbox

Find en Redbox. Redboxes er normalt placeret uden for tankstationer, købmandsforretninger og nogle stormagasiner. For at finde en i nærheden skal du gå til Redbox.com. Rul ned til menuen nederst på siden, og vælg "Redbox Locations." Indtast dit postnummer, eller søg efter stat for at finde en Redbox i nærheden af ​​dig.

Beslut om du vil reservere på forhånd eller vælge mellem hvad der er tilgængeligt. Du bliver nødt til at oprette en konto hos Redbox.com for at reservere enhver film eller videospil, som den valgte Redbox i øjeblikket har den på lager.

Alternativt kan du besøge en Redbox for at leje din film eller dit videospil. Du får tre muligheder: "Lej en DVD", "Afhentning af online leje" og "Returner DVD." Vælg "Lej en DVD."

Vælg den film eller det spil, du gerne vil leje, eller tryk på "Flere titler" for at se alle de tilgængelige muligheder. Vælg "Tilføj til kurv". Bliv ved med at søge, hvis du gerne vil leje mere.

Vælg "Check ud", når du er klar. Indtast dine personlige oplysninger, og stryg dit betalingskort eller kreditkort, når du bliver bedt om det. Indtast din e-mail-adresse for at modtage en kvittering. Tryk på "Udført", så kommer dine huslejer ud af åbningen på siden af ​​Redbox.

Returnering af din leje

Vælg "Returner en DVD" fra åbningsskærmen.

Ret pilen på sagen mod åbningen på højre side af maskinen.

Indsæt disken i åbningen, og returneringen er afsluttet. Vælg at modtage en returkvittering via e-mail, når du bliver bedt om det.

Tips

Inden du lejer, skal du søge efter kampagnekoder online. Du kan indtaste en kampagnekode i Redbox og modtage en rabat på din leje.

Få altid en e-mail sendt som en kvittering for din leje og retur. Mens de er sjældne, vil DVD'erne nogle gange sidde fast i maskinen, og du vil blive opkrævet, som om den ikke blev returneret.

Advarsler

Hold styr på de røde plastkasser, der holder diskene. Udskiftning af dem koster et mindre gebyr.

Forfaldsdatoen for enhver form for leje er kl. den følgende dag. Hvis du går glip af denne deadline, lejes filmen eller videospillet automatisk en anden dag. Du kan fortsætte med at leje en film eller et videospil, så længe du ønsker det. Den maksimale lejeperiode resulterer i at blive opkrævet det maksimale beløb, og disken er din opbevaring. På tidspunktet for denne offentliggørelse er det maksimale gebyr $ 25 for DVD'er, $ 34 for Blu-ray og $ 69 for videospil sammen med skat.

Fjern ikke stregkoden i midten af ​​disken. Det bruges til at returnere disken. Hvis det ikke kan læses, behandles din returnering muligvis ikke.