Seks iPhone 6 rygter, der er mest sandsynlige at være sandt

Der er ingen mangel på næste generations iPhone rygter derude, men som iPhone 6 debut nærmer sig bliver det lidt lettere at skære ned, hvad der er sandsynligt og hvad der ikke er. Med det i tankerne er her seks af de mest sandsynlige rygter, som vi alle kan forvente af den næste iPhone.

Større skærme: 4, 7 "og 5, 5"

Hvis der er en enkelt iPhone 6 rygte, der har været konsekvent, er det større skærme. Næsten alle lækager, rygter og hvisken siger, at den næste iPhone vil være tilgængelig med to størrelser, en 4, 7 "display eller en 5, 5" display version, så den store beslutning forbrugerne vil have, er, om det skal gå stort eller større.

Der er sikkert andre funktioner, der også skelner mellem de to enheder, måske et bedre kamera eller større lagerlagringskapacitet på 5, 5 "-modellen, men nu er det store spørgsmål det, du vil have skærmstørrelsen på din næste iPhone.

Meget holdbar glasskærm med tilspidsede kanter

De næste iPhone-modeller forventes at bruge stærkt holdbare glasskærme, der er betydeligt mere splittet og ridsefast end tidligere iPhone-skærme. Hvor holdbart er det nye glas formodes at være? En YouTube-video demonstrerer med en torturprøve på, hvad der hævdes at være en lækket iPhone 6-skærmkomponent:

Der er endda nogle påstande, at skærme vil være lavet af safirglas, i hvert fald på højere omkostningsmodeller, men de påståede komponentlækager, der har dukket op omkring internettet, synes ikke at være fremstillet af materialet. Safir eller ej, viser de seneste skærmlækager, at skærmen vil være konisk langs kanterne og tilføjer et flot og elegant udseende til frontpanelet.

Hurtigere A8-processor

En hurtigere og mere energieffektiv A8-processor forventes at drive den næste iPhone. Dette har længe været rygtet, men en nylig del lækage af, hvad det siges at være et iPhone 6 logic board ser ud til at bekræfte dette.

Bedre kamera, måske 13 megapixel

En 13 megapixel kamera komponent dukkede op, som kunne være bestemt til iPhone 6. Dette ville markere en betydelig forbedring fra 8mp kameraet i øjeblikket på iPhone 5S, som er den samme opløsning, der har været med iPhone siden 4S. Mens mange hævder, at "megapixel er ligegyldigt", er enhver, der bruger deres iPhone som deres primære kamera, enig i; det er tid til en seriøs kameraopgradering. Denne kunne være ønsketænkning, men mange af os krydser vores fingre alligevel.

Tryk på ID

Touch-ID-fingeraftrykssensoren blev først introduceret på iPhone 5S, og rygter antyder, at det vil være standard på alle iPhone 6-modeller. Det betyder lettere oplåsning af enheder med større sikkerhed, begge velkomstfunktioner.

19. september Udgivelsesdato

Apple har tilsyneladende planlagt den officielle debut af iPhone 6 til 9. september, hvilket tyder på, at enheden sandsynligvis vil blive udgivet bare et par korte uger senere. Typisk springer Apple en uge og udsender nye iPhones på en fredag, hvor udgivelsesdatoen er den 19. september. Dette er bare et gæt selvfølgelig, ingen uden for Apple ved, hvornår iPhone vil blive til salg helt endnu.

Udseende kan se sådan ud

Konsistens i (formodede) lækkede komponenter peger på iPhone 6 ser noget som denne aluminiums bagskal, som holder popping op, det seneste vist nedenfor fra 9to5mac:

Husk på, at de fleste af komponentlækagerne er af ufærdig hardware, og fan-skabte gør det ofte en bedre repræsentation af, at enheden kan se ud, og disse ser især ud til at være ret skarpe.

Selvfølgelig er det muligt, at Apple helt vil overraske os med en meget anderledes udseende enhed, med funktioner helt anderledes end alle forventer ... vi ved sikkert på 9 september.