Sådan monteres en projektorskærm på en væg

De nyeste modeller af projektorer tilbyder billedkvalitet i høj opløsning, der konkurrerer med førende fladskærms-tv og let dværger deres billedstørrelse, hvilket ofte projicerer skærmstørrelser, der måler mere end 110 tommer diagonalt. Hvide eller svagt grå vægge gengiver billedet pænt, men for virkelig at drage fordel af en high-definition projektorens billedkvalitet er det nødvendigt at have en frontprojektionsskærm monteret på en væg.

Trin 1

Se i projektorvejledningen for at bestemme, hvor langt væk fra skærmen din projektor skal sidde.

Trin 2

Brug et målebånd til at bestemme den passende højde til vægbeslagene. De skal sidde tæt på loftet for at drage fordel af projektorens store størrelse.

Trin 3

Træk stiftsensoren over væggen, hvorpå du monterer projektorskærmen. Når den bipper, har den fundet en del af studsvæggen. Sæt et lille mærke på dette område med en blyant.

Trin 4

Mål skærmens bredde med målebåndet, og find omtrent hvor det andet monteringsbeslag skal sidde.

Trin 5

Træk stiftsensoren hen over væggen i dette område, og marker igen væggen med din blyant, hvor stiftsensoren bipper.

Trin 6

Brug et laserniveau for at sikre, at begge blyantmærker er lige overfor hinanden såvel som parallelle med loftet. Dette forhindrer skærmen i at hænge skævt.

Trin 7

Brug en skruetrækker eller skruepistol til at fastgøre monteringsbeslagene i stud-væggen ved hjælp af dine blyantmærker som styr.

Løft projektorskærmen på vægholderne, og sænk den, indtil den klikker på plads.