Sådan Jailbreak iOS 7.0.6 med Evasi0n

Det populære Evasi0n-værktøj er blevet opdateret for at understøtte jailbreaking iOS 7.0.6. Selv om iOS 7.0.6 er en mindre versionskode til iOS, indeholder den en vigtig sikkerhedsfejl, der forhindrer potentielle mellemliggende angreb og / eller dataaflytning, og det anbefales derfor, at alle brugere installerer hurtigst muligt som muligt, herunder dem, der jailbreak deres iPhones og iPads.


Brug af det opdaterede Unddragelsesværktøj er stort set det samme som før, men enkeltpersoner, der for øjeblikket er jailbroken på en tidligere version af iOS, skal tage et par ekstra trin, før de forsøger at køre det med deres enheder. Derudover skal brugere, der opdateres til iOS 7.0.6 via softwareopdateringsmekanismen på deres enheder, have brug for at udføre en frisk installation, før de kan gennemføre en vellykket jailbreak. Uanset hvilken situation, tag den passende version af Evasi0n til Mac eller Windows nedenfor, og følg derefter den enkle procedure, der er skitseret for at kunne jailbreak en 7.0.6 enhed.

1: Download Evasi0n til iOS 7.0.6

Evasi0n7-hjælpeprogrammet med 7.0.6-support er officielt version 1.0.6, tag det relevante link nedenfor:

  • Download til Mac
  • Download til Windows

Når du har evasi0n-værktøjet, skal du muligvis geninstallere iOS 7.0.6 på iPhone, iPad eller iPod touch som beskrevet nedenfor, inden du fortsætter videre.

2: Jailbreaking iOS 7.0.6 Successfully

Enheder skal opdateres med iTunes, ikke OTA, for at forhindre fejl med det nye unddragelsesværktøj. Dette er nemt at gøre, selvom du allerede kører 7.0.6:

  1. Sikkerhedskopier iPhone / iPad til en Mac eller PC via iTunes
  2. Opdatering til iOS 7.0.6 via iTunes
    • Vigtigt: Hvis enheden allerede er på iOS 7.0.6 som opdateret via OTA, udfør en ny installation af iOS 7.0.6 med iTunes ved hjælp af funktionen "Gendan"
  3. Eventuelt men sandsynligvis ønskeligt, gendan fra den nyligt oprettede backup nu, hvor enheden er blevet opdateret til den nyeste version af iOS
  4. Kør nu det nyligt hentede evasi0n-værktøj til at fuldføre jailbreaket som normalt

Selv om der er blandede rapporter om succesfuld jailbreaking efter installationen af ​​iOS 7.0.6 gennem OTA-opdateringen, er der mange flere rapporterede problemer. Det anbefales derfor at følge ovenstående trin, da det bør forhindre eventuelle potentielle problemer i løbet af jailbreak-processen.

Hvis jailbreak fejler eller enheden sidder fast på Apple logoet under processen, blev enheden sandsynligvis opdateret via OTA i stedet for en frisk installation fra iTunes. Hvis det er tilfældet, skal du bare gendanne fra iTunes for at komme i gang igen korrekt.