Sådan oprettes en avis i Photoshop

Mange mennesker og organisationer kan lide at have deres egen avis, enten for nyheder om deres samfund eller om deres forretning. Hvis du vil oprette en grundlæggende avis til udskrivning eller til udstationering på Internettet, og du ikke har et program som QuarkXPress, kan du bruge Photoshop. Oprettelse af en avis ved hjælp af Photoshop kræver nøje planlægning og organisering for at få det til at fungere. Men gjort ordentligt, kan du oprette et højkvalitetsresultat.

Trin 1

Indlæs alle de billeder, du gerne vil bruge til det første nummer af din avis, på din computer. Navngiv dem topisk, så du ved, hvad de er, og tilføj en dato til slutningen af ​​navnet. Gem dem alle i samme mappe.

Trin 2

Åbn Photoshop. Vælg "File" i menuen og vælg "New". I den dialogboks, der vises, skal du vælge, om du vil gøre måleenhederne tommer eller pixels (tommer er bedre til udskrivning). Indtast derefter den ønskede højde og bredde. Navngiv dokumentet "Side 1", og tilføj datoen. Klik på "OK".

Trin 3

Vælg værktøjet "Rektangulært" fra værktøjet til venstre. Brug det til at vælge et område, der skal være et afsnit på den første side. Vælg derefter "Rediger" og vælg "Streg". I den dialogboks, der vises, skal du indstille linjebredden til 1 eller 2 pixels. Klik på "OK".

Trin 4

Vælg værktøjet "Type" fra værktøjet til venstre. Brug den til at tegne et tekstfelt inden for det afgrænsede afsnit, og skriv derefter din historietekst ved hjælp af den valgte skrifttype. Sørg for at give plads øverst til ethvert foto, du vil tilføje.

Trin 5

Vælg "File" og klik på "Open". Gennemse et eventuelt foto, som du gerne vil bruge til artiklen, og åbn det. Højreklik på laget, og vælg "Duplikatlag". Lav "Destination" til "Page 1" -dokumentet.

Trin 6

Gentag trin 3 til 5 for at oprette alle artiklerne til siden. Brug derefter "Type" -værktøjet til at tilføje bannernavnet, datoen og sidenummeret øverst på siden.

Gentag denne proces for at oprette alle siderne i din avis. Gem dit arbejde.