Sådan finder du film på Netflix

Netflix app og hjemmeside hjemmeside tilbyder et udvalg af videoer, som tjenesten mener, du vil kunne lide, men med et så stort katalog - meget af det, der indeholder forskellige tv-serier - kan du ikke stole på blot at snuble over en film, du vil se. Når du har kigget igennem hovedsiden, skal du vælge en genre eller søge efter titel, skuespiller, instruktør eller emne for at finde den film, du ønsker.

Netflix streaming

For at finde film, der kan streames på Netflix, skal du gennemse eller søge på siden i Netflix-appen eller på Netflix-webstedet på din computer.

Tips

Kun Netflix-medlemmer kan gennemse og søge på webstedets streamingtitler. Hvis du endnu ikke er abonnent, skal du bruge en uofficiel Netflix-mappe som Instant Watcher, Allflicks eller FlixSearch for at se, hvilke film der er tilgængelige.

Gennemse titler

Hvis du ikke har en bestemt film i tankerne, skal du starte med at gennemse fortegnelserne på hovedsiden på Netflixs websted eller app. Rul ned for at se forskellige kategorier valgt ud fra din tidligere aktivitet. Stryg til venstre og højre ind i appen - eller klik på venstre og højre pil på Netflix-webstedet - for at gennemse flere titler i hver kategori. I appen skal du trykke på en filmplakat for at se mere info og trykke på den igen for at starte showet. På computeren skal du holde musen over plakaten for at få oplysninger om titlen og klikke på den for at begynde at se.

Tips

  • Klik eller tryk Føj til min liste for at føje filmen til en brugerdefineret liste over titler, der vises øverst på Netflix-startsiden. Netflix gemmer din liste mellem besøg, så dette fungerer som en samling af film, du vil se eller huske til senere.
  • For flere filmoplysninger, når du bruger Netflix-webstedet, skal du klikke på filmens navn i pop op-boksen.

Vælg en genre

Listen på Netflix 'hovedside viser både film og tv-serier. Vælg en bestemt filmgenre for at filtrere tv-shows ud. Tryk på menuikon i appen eller musen over ordet Gennemse på webstedet for at se genrelisten, og vælg en for at gennemse dens tilbud.

Sådan finder du film på Netflix

Tips

Omvendt, for at finde tv-shows, start i TV-shows genre, og tjek derefter det relevante afsnit for den type show, du ønsker, såsom tv-dramaer eller tv-komedier. Du finder ikke tv-shows i Drama- eller komediegenren.

Søg efter en film

Tryk eller klik på Søg knappen for at finde en bestemt film. Netflix søger ikke kun efter filmtitler, men også efter mennesker - skuespillere, instruktører og så videre - samt søgeord. Mens du skriver, dukker film, mennesker og emner op. Tryk eller klik på en film for at starte den, eller vælg en person eller et emne for at se relaterede film.

Sådan finder du film på Netflix

Netflix via Mail

Netflix's udlejningstjeneste til DVD og Blu-ray bruger et separat websted - og kræver et separat abonnement - fra streamingtjenesten. For at gennemse og søge i listerne efter begge diskformater, besøg Netflix DVD-webstedet. I modsætning til streamingwebstedet har du ikke brug for et abonnement for at se gennem DVD-webstedet.

Tips

Netflix-mobilappen understøtter ikke DVD-tjenesten, men webstedet fungerer i din smartphones webbrowser.

DVD-webstedet fungerer på samme måde som streamingwebstedet. Rul gennem listerne på hovedsiden, vælg en genre, eller brug søgefeltet til at finde den film, du ønsker. Tryk eller klik på en filmplakat for at læse oplysninger om den og føje den til din kø til levering.

Ny på Netflix? Lær, hvordan du gennemsøger og søger i tjenestens streaming- og leveringsmuligheder fra din computer eller mobilenhed.