Sådan hentes tekstbeskeder fra en persons telefon

SMS er en af ​​de mest anvendte funktioner på en mobiltelefon. Milliarder tekstbeskeder sendes hver måned kun i USA. Hvis du gerne vil hente beskeder fra en telefon, skal du bruge en enhed til sms-gendannelse. Dette giver dig mulighed for at downloade teksterne fra SIM-kortet (subscriber identity module) til din computer. På denne måde kan du sikkerhedskopiere dem til senere brug.

Start din computer, og indsæt cd-rom'en i din computer. Det vil spørge dig, om du vil installere programmet. Klik på "Ja", accepter vilkårene og klik på "Næste". Dette starter installationsprocessen. Når det er afsluttet, skal du klikke på "OK" og genstarte computeren.

Sluk for din mobiltelefon, og tag batteriet ud, og tag SIM-kortet ud. Indsæt SIM-kortet i USB-læseren, og tilslut det til porten på din computer. Vent til det genkendes af din computers operativsystem, som skal finde de drivere, du har installeret.

Gå til "Start-menuen", find programmet og åbn det. Gå til "File" og "Download Text Messages." Dette udfylder applikationsvinduet med beskeder fra SIM-kortet. De gemmes nu på din computer.

Luk applikationen. Fjern USB-enheden, og tag SIM-kortet ud. Læg kortet tilbage i telefonen.

Tips

Et SIM-kortlæsningssæt forbinder dit SIM-kort til USB-porten på din computer, hvilket giver dig mulighed for at downloade og læse meddelelser. Fra og med 2010 koster disse sæt mellem $ 65 og $ 225.