Sådan downloades ringetoner til LG mobiltelefoner

LG er en af ​​de førende producenter inden for mobiltelefoner og kommunikationsenheder. De fleste mobiltelefonfirmaer tilbyder LG-mobiltelefoner til køb og mobilplaner. LG-telefonejere, der ønsker at downloade ringetoner, har mange muligheder, der er hurtige og nemme. Talrige websteder til download af ringetoner giver brugerne mulighed for at downloade ringetoner. Du kan nemt downloade ringetoner til LG-mobiltelefoner ved at sende et sms til et link til download af ringetoner til din mobiltelefon.

Trin 1

Naviger til et websted, der tilbyder download af mobiltelefoner, og find den ringetone, du vil downloade til din LG-mobiltelefon. Gennemse kategorierne efter kunstner eller musikgenre, eller indtast navnet på en bestemt sang i søgefeltet.

Trin 2

Vælg en ringetone, der skal downloades, og klik på "Send" eller "Køb" (nogle websteder tilbyder gratis ringetoner, andre opkræver et gebyr). Indtast dit mobiltelefonnummer i det tilsvarende tekstfelt for at få ringetonen til din LG-telefon.

Åbn tekstbeskeden på din LG-telefon, når du modtager den, og klik på downloadlinket for at downloade ringetonen til din telefon.