Sådan spiller du legenden om Zelda på computeren

The Legend of Zelda er et klassisk RPG / Action-spil, der blev udgivet til Nintendo Entertainment System i 1987 i Nordamerika. Succesen med denne titel har skabt otte Nintendo-konsolforfølgere, fire Gameboy-efterfølgere og adskillige spin-off-spil og kloner. For at spille The Legend of Zelda på en pc kan du spille en ROM i det originale spil, spille ved hjælp af et streaming-spilwebsted eller prøve en af ​​de mange genindspilninger og kloner, der kan downloades.

Spil ved hjælp af en emulator

Download en NES-emulator, der er kompatibel med din computers operativsystem. FCEUX og JNES er meget funktionelle emulatorer, der spiller denne titel perfekt.

Installer emulatoren, hvis det er nødvendigt. Mange NES-emuleringsprogrammer vil kun være en EXE-fil, så ingen installation er nødvendig.

Indlæs legenden om Zelda ROM. Det skal starte automatisk.

Spil The Legend of Zelda Online

Naviger til et streaming retro-spil site. Nintendo8.com har alle NES-spil tilgængelige til spil.

Vælg genren for det spil, du vil spille. The Legend of Zelda kan være under action, eventyr, RPG eller en kombination af disse genrer. Websteder kan vise spil alfabetisk.

Spil spillet. Disse sider har ofte koder, som du kan kopiere og indsætte eller skrive ned for at fortsætte spillet på et senere tidspunkt.

Tips

Undgå websteder med mange pop op-vinduer og websteder, der kræver, at du indtaster personlige oplysninger.

De samme metoder fungerer med de fleste efterfølgere for NES og SNES.

Advarsler

Det er ulovligt at downloade og besidde NES ROM-filer, medmindre du ejer det originale spil.