Kan nogen oprette et spionkamera i dit hus uden at du ved det?

Spionkameraer, der er små nok til enten at gøre en ellers uskadelig genstand som en pen til et overvågningsværktøj eller passe, hvor du ikke kan se dem, har forladt verden af ​​mysterium-thriller-fiktion og kommet ind i det almindelige forbrugsliv. Nye teknologier gør det let for nogen at oprette et spionkamera i dit hus uden din viden.

Spy Pen

Moderne teknologi formørker det, der engang blev betragtet som high-tech af spionforfattere; at droppe en aflyttet pen på et ambassadørkontor kan have været pænt i 60'erne, men i dag kan hele kameraer passe i ellers uskyldige genstande. Kuglepenne og solbriller er kun nogle få steder, hvor højteknologiske digitale videooptagere (DVR) kan skjules. Fordi objekterne, de gemmer sig i, ikke ligner kameraer, er det så simpelt at opsætte et spionkamera i dit hjem som en person, der bliver inviteret ind en gang og efterlader en pen på bordet.

Barnepige Cams

Mens udtrykket barnepige kan henvise til ethvert kamera designet til at være i stand til at overvåge babysitteres opførsel, er det stereotype produkt et kamera skjult inde i et udstoppet dyr. Tilsvarende kan det være så simpelt at oprette et spionkamera i dit hjem som den person, der simpelthen giver dig et udstoppet dyr.

Ægtefæller

Når ægtefæller i fællesskab ejer hjem, har hver af dem ret til at oprette skjulte kameraer. Disse bruges ofte af ægtefæller, der mistænker deres partner for utroskab.