Se Steve Jobs Introducer Original iPhone i 2007

For ti år siden, den 9. januar 2007 introducerede Steve Jobs iPhone til verden.

I en meget forventet keynote-præsentation annoncerede Jobs berømt, hvad der syntes at være som tre forskellige produkter: en widescreen iPod med touch-kontroller, en revolutionerende mobiltelefon og en gennembrudsinternetkommunikationsenhed ... selvfølgelig blev det snart afsløret, da alt var indeholdt i det samme indretningen; iPhone. Resten, som de siger, er historie.

Da iPhone bliver ti år gammel, er det værd at se den fulde MacWorld 2007-præsentation af Steve Jobs, der introducerer den allerførste iPhone til verden. Hvis du føler dig nostalgisk eller bare vil se en af ​​Jobs mest legendariske præsentationer, har den været indlejret nedenfor for nem visning:

Uanset om du har haft en iPhone siden starten, eller er en nybegynder på platformen, er det sjovt at se tilbage et årti og se, hvordan det oprigtigt revolutionerende produkt blev afsløret og demoedet. Det er ikke hyperbolt at sige, at iPhone ændrede forbrugerelektronik, mobiltelefoner og smartphones for evigt, helt ændrer forventningerne til, hvad en telefon kan gøre, og hvad en telefon skal være.

(Billede af Steve Jobs med original iPhone via @pschiller på Twitter)

En måned efter enheden debuterede på scenen, blev den allerførste iPhone-reklame sendt på tv, hvilket også er et klassisk værd at se på.

Det gør dig bestemt, hvor vil iPhone være i yderligere 10 år?