Opret en tastaturgenvej for hurtigt at komme til brugerbibliotekets mappe i OS X

Brug af tastaturgenveje er ofte den hurtigste måde at navigere rundt på filsystemet i Mac OS X, men OS X 10.7 Lion, Mountain Lion, 10, 9 Mavericks, 10.10 Yosemite og senere har ikke en tastaturgenvej til at få adgang til brugerbiblioteket som standard .

Sådan tilføjes din egen tastetrykkombination for at åbne mappen ~ / Bibliotek med det samme:

  1. Åbn Systemindstillinger og klik på 'Tastatur'
  2. Klik på fanen 'Tastaturgenveje', og klik derefter på 'Programgenveje' fra venstre
  3. Klik på [+] plus-ikonet for at tilføje en ny tastaturgenvej, vælg Finder.app som programmet, og skriv derefter "Library" nøjagtigt i boksen "Menu Titel".
  4. Vælg nedenstående boks for at vælge en tastaturkombination, jeg valgte Kommando + Option + Kontrol + L, men du kan vælge noget andet
  5. Klik på "Tilføj", og klik derefter tilbage til Mac OS X-skrivebordet og tryk på tastaturgenvejen for at bekræfte, at brugerens bibliotekskatalog åbnes

Selvom der findes en række forskellige måder at få adgang til biblioteket til brugerbibliotek i OS X Lion, finder jeg tastaturgenveje for at være den hurtigste. Du kan også altid vise bibliotekets mappe i brugerens hjemmemappe ved hjælp af en terminalkommando, som vil efterligne standardindstillingen i Mac OS X 10.6.