Enhver kan installere iOS 11 Beta uden en udviklerkonto, men gør det ikke

Hver gang en ny fancy iOS beta-overflader skynder mange brugere at finde en måde at installere den på og prøve de nyeste og bedste, mest fantasifulde nye funktioner og opleve problemerne med at køre beta system software. iOS 11 er ikke anderledes, frisk udgivet og bærer med det en masse spænding. Det viser sig, at alle kan teknisk installere iOS 11 beta på en iOS 11-understøttet enhed lige nu med minimal indsats også.

Men det betyder ikke, at du skal. I stedet skal du vente.


Vi har set en hel del spørgsmål om dette emne, og det er værd at besvare og adressere:

Installation af iOS 11 Beta lige nu ...

Ja, teknisk set, hvis du kan få hænderne på en legitim iOS 11 beta-konfigurationsprofil, eller hvis du registrerer dig for Apple Developer-programmet, kan iOS 11 betaen straks installeres på en understøttet iPhone eller iPad.

Det betyder også, at alle kan installere iOS 11 beta uden en Apple-udvikler-konto og uden at registrere et UDID, er alt du behøver, iOS 11 beta-profilen mobileconfig-fil fra en anden udvikler eller måske fra en betroet ven.

Ligesom mange andre dårlige ideer, bare fordi du kan gøre noget, betyder det ikke, at du skal, og det store flertal af iPhone- og iPad-ejere bør ikke genere at forsøge at installere nogen beta-systemsoftware, uanset hvor fristende det kan være. Hvis du ikke er en officiel udvikler bare ikke genere.

Ja du * kan * installere iOS 11 beta nu, men det skal du ikke

Første ting først, bogstaveligt talt kan enhver ansøge om at være en registreret Apple-udvikler og hente og installere iOS 11 beta på den måde - det er den mest direkte metode til at installere beta'en med det samme.

Derudover kan enhver, der har adgang til iOS 11 beta-profilen, også installere iOS 11 på en kompatibel iPhone eller iPad uden en udviklerkonto. Du åbner bare beta-profilen på iOS-enheden, og den giver dig mulighed for at downloade beta-udgivelsen.

Men alvorligt, selvom det er fristende at køre tidligt beta-bygger og udforske nye funktioner, skal du ikke gøre det, hvis du er en uformel bruger eller endda bare nysgerrig. Langt de fleste brugere bør slet ikke køre nogen beta system software, endsige en tidlig udvikler beta build.

Developer-betas er kun beregnet til udviklere af en grund, og iOS 11-udvikleren beta er ikke anderledes.

Udvikleren beta af iOS 11 er meget buggy, det er langsomt, og det er uforeneligt med mange apps. Hvis du installerer iOS 11 beta lige nu, vil din iPhone eller iPad sandsynligvis kollapse mere, fejle, løbe varmt, være ustabil og have anden uønsket adfærd. Dette skyldes, at beta system software er aktivt under udvikling og er ikke beregnet til offentligt forbrug eller offentlig brug, og udvikler bygger er beregnet til softwareudviklere til at teste deres apps på og at opbygge kompatibel software til.

Disse udviklerbetas er ikke til udbredt brug.

Du vil alligevel installere og køre iOS 11 beta?

Hvis du virkelig er interesseret i at køre og bruge iOS 11 beta på en iPhone eller iPad - og forstå risikoen for at køre beta system software - det bedste du kan gøre er at tilmelde dig det officielle iOS 11 offentlige beta testprogram her på apple.com .

Den iOS 11 offentlige beta, som debuterer senere i juni, bliver en senere beta-build, og den skal derfor være lidt mere stabil og raffineret. Det vil stadig være en beta med beta bugs, quirks og problemer, men det vil være længere sammen, plus den offentlige beta build er faktisk beregnet til bredere offentlig brug, mens udvikleren beta build er ikke.

Du skal altid sikkerhedskopiere en iPhone eller iPad, før du installerer et betasystemsoftware, og indse, at kørsel af betaversioner kan medføre problemer med en enhed eller endda tab af data.

Jeg installerede iOS 11 beta, men jeg fortryder det, hvad nu?

Hvis du installerede iOS 11 beta og nu ønsker du ikke, er det bedste, du kan gøre, at nedgradere fra iOS 11 beta tilbage til iOS 10. Dette kræver at genoprette iPhone eller iPad fra en backup eller genoprette enheden som ny.

Selvfølgelig forbliver den bedste mulighed for næsten alle at vente på, at iOS 11 frigives i efteråret til offentligheden. Lidt tålmodighed går langt, og din iPhone eller iPad vil sandsynligvis også takke dig (godt, hvis det kunne).