Sådan foretages fejlfinding af et LG-tv til flimrende linjer

Billedforringelse og dårlig billedkvalitet er nogle af de mest almindelige problemer, som hjemme-tv-seere oplever. På ethvert givet tidspunkt kan du opleve misfarvning, pixelisering, statiske på skærmen eller lodrette eller vandrette linjer på tværs af skærmen. Disse er typisk ikke en indikation af et katastrofalt teknisk problem med dit tv og kan generelt løses ved hjælp af de mest basale fejlfindingsprocedurer.

Nulstil LG TV ved at trække netledningen ud af stikkontakten, som det er tilsluttet i hele 30 sekunder, og sætte det i igen. Lad LG TV genstarte helt, inden det tændes igen, og kontroller billedet for at se om linjerne vises stadig på skærmen.

Træk lyd- og videotilslutningskablerne, der tilslutter den enhed, du prøver at se, til tv'et, og sæt dem i igen. Hvis du f.eks. Bruger en dvd-afspiller, der er tilsluttet via komponentkabler, skal du trække alle 5-komponentkabler fra både tv'et og DVD-afspilleren, og sæt dem sikkert i TV'et igen. Kontroller endnu en gang billedet for forbedringer.

Scan alle dine kanaler og videoindgange for at bestemme omfanget af problemet. Hvis de flimrende linjer vises på nogle af eller alle dine kabel-tv-kanaler, men ikke på nogen af ​​dine videoindgange, oplever din kabel-tv-udbyder muligvis et serviceafbrydelse eller forringelse, og du skal kontakte den tekniske supportafdeling. Hvis de flimrende linjer vises på alle dine kanaler og videoindgange, skal tv'et højst sandsynligt serviceres for en fejl i dets billedkomponenter.