Sådan slukkes (eller tændes) Stand Up Reminder på Apple Watch

Apple Watch har en række fitness sporing og motiverende funktioner, der er rettet mod at forbedre bærers aktivitet og sundhed, eller i det mindste deres bevidsthed om det. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner til Apple Watch-brugere er "Stand Reminder", som meget, som det lyder, er en mild påmindelse om at stå op hvert 50 minut og flytte rundt for lidt. Stand Reminder-funktionen har til formål at bekæmpe de utroligt skadelige sundhedsmæssige konsekvenser af at sidde for meget, noget som næsten alle os med skrivebordsjob gør, og den blide knap og klokke kan være ganske effektiv til at bevæge sig lidt rundt.

Selvom "Time to Stand!" Påmindelsen kan være en umiskendelig fordelagtig nudge i en sundere retning, vil ikke alle brugere have Apple Watch at fortælle dem at stå op og flytte rundt i et minut hver time. Derudover er der tidspunkter, hvor det ikke er praktisk, om ikke umuligt at stå hver time, og derfor kan nogle brugere ønske at deaktivere funktionen eller genaktivere funktionen igen på et senere tidspunkt, selvom det midlertidigt.

Aktivér eller deaktiver stativindkaldelsen på Apple Watch

Ligesom mange andre indstillinger på Apple Watch bruger du den parrede iPhone til at justere indstillingen for stående aktivitet:

  1. Åbn Apple Watch-appen på den parrede iPhone
  2. Gå til "My Watch" og vælg derefter "Activity"
  3. Skift indstillingen for "Stand Reminder" til ON eller OFF-positionen som ønsket, vil effekten straks overføre til den parrede Apple Watch
  4. Afslut fra Apple Watch app på iPhone, når du er færdig

Med afbrydelsen stopper Apple Watch med at pusse dig om at stå op hver time og 'flytte lidt i et øjeblik', men det er vigtigt at bemærke, det vil stadig spore din stående aktivitet. Således, om du har påmindelse, slukket eller tændt, tæller din stand i aktivitetsringen og andre steder i aktivitetsovervågningsfunktionerne i Apple Watch fortsætter med at fungere og overvåge din stående og stillesiddende adfærd.

For de fleste Apple Watch-brugere, der regelmæssigt står i et øjeblik og har kontorjob, bruger meget tid på et skrivebord eller endog sofaen foran et fjernsyn, skal de sandsynligvis forlade standerens påmindelse. Virkeligheden er, at mødet er helt frygteligt for vores helbred, og undersøgelser har forbundet for meget at sidde til for tidlig død, hjertesygdom, diabetes og generel metabolisk funktion, og der mangler mangel på omfattende undersøgelser for at demonstrere dette. Så selvom det er et spørgsmål om brugerpræference, skal du, hvis du er i stand til at forlade standerens påmindelse, og arbejde for at udfylde standaktivitetsringen. Påmindelsen er blot en af ​​de subtile, men måske potentielt meget kraftfulde sundhedsmæssige fordele ved Apple Watch, uanset om du er en fitnessmøt eller en gennemsnitlig møtrik.

Kan jeg ændre Stand Up påmindelsestiden? Hvorfor hver time? Hvorfor et øjeblik?

I øjeblikket kan du ikke ændre stand-up påmindelse tid, som er indstillet til at knuse dig nogensinde siddende time og fortælle dig at flytte rundt i et øjeblik. Hvis det lyder vilkårlig, og hvis du undrer dig over, hvorfor Apple valgte Watch-standen påmindelse om at knuse dig hver time og fortælle dig at flytte rundt i omkring et minut, kunne det muligvis skyldes undersøgelser som dette, hvilket viste at lysaktivitet hver time kan bidrage til at afværge de mest skadelige virkninger af konstant siddende.

Endelig skal du huske, at iPhone også har mange fitness- og sundhedsfunktioner indbygget, herunder fitness- og bevægelsessporing og pedometerfunktionerne i Health app på iPhone, som fungerer godt alene så godt, selvom du ikke får en lille 'stand up' nudge, vil det være op til dig.