Sådan opdateres et grafikkort til Google Earth

Google Earth er et gratis produkt (medmindre du opgraderer til Google Earth Pro), der giver dig mulighed for at zoome ind i ethvert område i verden og se et satellitbillede af en gadenavn, huse og ethvert andet objekt, der er konstrueret på jorden, du ser . Det kan være ret underholdende at zoome ind i dit hjem eller slå op på dit foretrukne sportsholdstadion. Inden du kan begynde at bruge Google Earth-funktionerne, skal du dog sikre dig, at din computer er opdateret.

Trin 1

Naviger til Google Earth-webstedet "Earth.Google.com", og klik på fanen "Download Google Earth" i programvinduet. Selvom softwaren bruger 3D-teknologi til at køre softwaren, behøver du ikke et grafikkort for at få vist oplysningerne (de gengives over internettet og ikke af dit grafikkort).

Trin 2

Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden til Google Earth.

Trin 3

Læs igennem og accepter licens- og brugsaftalen. Efterlad installationsnavnet og placeringen som standardindstillinger, og klik derefter på "Installer" for at installere Google Earth.

Trin 4

Klik på "Start", "Alle programmer", og start Google Earth. Der vises muligvis et vindue, der siger, at du skal opdatere dit Java-abonnement. Klik på dette link for at navigere til Java-opdateringssiden. Download det gratis program, og følg derefter installationsguiden for at installere softwaren.

Genstart Google Earth for at åbne programmet. Den kører nu korrekt fra din computer. Hvis softwaren virker træg, skal du lukke andre åbne programmer for at forbedre Google Earths hastighed.