Sådan oprettes et Linksys 2,4 GHz-netværk

Opsætning af et hjemmenetværk er ikke længere en skræmmende opgave med 2,4 GHz trådløs router fra Linksys. Routeren transmitterer et trådløst internetsignal til en hvilken som helst Wi-Fi-kompatibel enhed, der er inden for netværkets rækkevidde og leveres med forudinstallerede sikkerhedsfunktioner. I et par trin kan du surfe på Internettet i sofaen, på verandaen eller endda i sengen.

Trin 1

Frakobl og sluk for dit kabelmodem, og hold routeren også frakoblet.

Trin 2

Indsæt den ene ende af Ethernet-kablet i "Internet" -porten bag på routeren. Sæt den anden ende af kablet i Ethernet-stikket på bagsiden af ​​dit kabelmodem.

Trin 3

Tænd dit kabelmodem, og vent på, at Internetsignalet tændes igen.

Trin 4

Tilslut strømkilden, og tænd routeren. Internet-lyset skal lyse, hvilket indikerer, at du har forbindelse til internettet.

Trin 5

Tænd din computer og tilslut den til routersignalet. Start din webbrowser, og indtast "http://192.168.1.1" i feltet Webadresse. Tryk på "Enter" for at åbne installationsværktøjet til routerens netværk.

Trin 6

Lad brugernavnet være tomt, og skriv "admin" i adgangskodefeltet. Klik på "OK" for at åbne routerens indstillingsmenu. Opret administratoradgangskoden til routeren, og indstil adgangskoden til at oprette forbindelse til dit netværk. Du kan også ændre netværksnavnet (SSID), hvis du vil.

Klik på "Gem indstillinger" og "OK" i installationsmenuen for at afslutte opsætningen af ​​dit netværk.