Sådan oprettes og udskrives gradueringsnavnskort

Elementer, du har brug for

  • Microsoft Word

  • 3,5 tommer x 1,5 tommer karton

  • Printer

Graduation navnekort kan tjene flere formål. Du kan medtage dem i din gradueringsmeddelelse, eller de kan bruges til pladsholdere ved en afgangsfest. Mange skoler bruger dem til at skelne elever fra hinanden, når de modtager deres eksamensbeviser på scenen. Med Microsoft Word kan du selv oprette og udskrive graduering-navnekort.

Start Microsoft Word. Indstil dit dokument til at genkende papirstørrelsen. Klik på "File", og vælg derefter den rigtige størrelse under "Page Setup". Klik på "OK", og bemærk, at dit dokument blev forvandlet til 10 rektangler på tværs af siden. Hver kasse repræsenterer et af dine notekort.

Indtast dit navn midt i feltet. Vælg en skrifttype, der er stor nok til at skille sig ud, men ikke så stor, at den dækker hele kassen. En størrelse på 24 til 36 point skal fungere, medmindre du har et langt navn, i hvilket tilfælde du muligvis skal ned til 20 point. Graduation cards er normalt semiformale, og navne er normalt i script eller cursive font.

Inkluder din grad og navnet på din skole. Afhængig af begivenhedens formalitet kan du skrive enten forkortelsen (såsom B.A.) eller den fulde titel på din grad (såsom Bachelor of Arts). Inkluder eventuelle latinske hædersbevisninger, du har modtaget.

Skriv dit klasseår i bunden. En typisk linje vil f.eks. Sige "Klasse 2010." Det kan være en god idé at vælge en mindre skrifttype, så dit navn stadig skiller sig ud. Vælg alt indholdet i feltet, tryk på "CTRL + C" for at kopiere, og tryk derefter på "CTRL + V" for at indsætte i de andre felter.

Indstil din printer, så den genkender papirstørrelsen. Klik på "File", derefter "Print", og vælg derefter den rigtige størrelse under "Layout". Den typiske størrelse for gradueringskortkort er 3,5 tommer x 1,5 tommer. Find indføringsmuligheden, der svarer til printerens retning, og læg derefter de tomme kort på samme måde, så dine kort udskrives korrekt. Klik på "OK" for at udskrive.