Sådan repareres en Wii, hvis den ikke starter efter en strømafbrydelse

Et af de almindelige problemer, som brugere af Nintendo Wii støder på, er, at en spilenhed ikke tænder efter strømafbrydelse. Det kan være foruroligende såvel som vildledende, medmindre du ved på forhånd, at problemet ikke er usædvanligt, og at din Wii ikke er brudt. I stedet for at pakke det hele sammen i kassen, kom det ind og kigge efter din kvittering, skal du blot nulstille maskinen og se, om det ikke løser dit problem. En strømafbrydelse eller bølge under stormen kan have udløst Wiis interne afbryder. Hvis det stormer, skal du vente, indtil stormen er gået, selvom strømafbrydelsen slutter, før stormen er forbi.

Træk Wii's strømadapterkabel ud af væggen.

Træk Wii's strømadapterledning ud af selve Wii. Nintendo anbefaler, at du også frakobler andre ledninger, der er tilsluttet din Wii.

Lad netledningen være frakoblet i begge ender i to minutter eller længere.

Sæt strømadapterledningen i bagsiden af ​​Wii sammen med andre ledninger, du fjernede tidligere. Sæt derefter strømadapterens ledning i stikkontakten. Maskinen skal selv nulstille sin udløser.

Træk netledningen ud af væggen og enheden igen, hvis den ikke tændes normalt, efter at du har tilsluttet den og forsøgt at tænde den. Denne gang skal du lade adapteren være frakoblet i begge ender i mere end 30 minutter.

Ring til Nintendo kundeservice (800-255-3700), hvis disse procedurer ikke sætter din Wii tilbage til normal funktion.

Tips

Tag forholdsregler: Hvis du ved, at en storm venter, skal du tage stikket ud af enheden. Tag ikke chancen for, at der opstår permanent skade på grund af en strømstød.