Flatbed Vs. Arkfødte scannere

Når det kommer til scannere, er der to hoveddesign: flatbed og arkfremføring. Når du forstår de store forskelle mellem de to designs, er det lettere at bestemme, hvilken scannertype der bedst passer til dine scanningsbehov.

Flatbeds

En flatbed-scanner har et stort hængslet låg, der kan foldes tilbage for at afsløre en glasplade. Dokumentet, der skal kopieres, placeres direkte på glasset.

Arkfodret

En arkfødt scanner har ikke et låg, men i stedet en "arkføder" -platform svarende til en printer. Dokumenter trækkes gennem arkføderen og scannes, hvorefter de forlader scanneren på en anden bakke.

Plads

Flatbed-scannere optager væsentligt mindre plads end arkfødte scannere, da den arkfremførte scanner skal have plads til arkføderen og udgangsbakken.

Medier

Arkfødte scannere kan ikke scanne bøger eller andet end ikke vedhæftede stykker papir. Flatbed-scannere er i stand til at scanne alt, hvad der kan placeres mod glasset.

Fart

Arkfødte scannere er bedst, når et stort antal papirer skal scannes. Flatbed-scannere kræver, at der skiftes dokumenter manuelt i stedet for gennem den automatiske proces med arkfødte scannere.