Kontrol Hvilke programmer gendanner Windows i OS X Lion med RestoreMeNot

OS X Lion's Restore-funktion er, hvad der får app-vinduer til at genåbnes, efter at du har genstartet en app, og folk synes at enten elske det eller hader det. Sikker på, at du kan slukke det helt, men det er lidt overkillet, hvis du kun vil have visse apps til at gendanne deres vinduer og stadig vil genoptage at arbejde i andre.

Det er præcis, hvad RestoreMeNot giver dig mulighed for at gøre; kontrollere hvilke apps der bruger vinduets gendannelse, og hvilke gør det ikke. Dette gøres nemt gennem RestoreMeNots foretrukne panelliste, hvor noget der tilføjes til det, vil deaktivere funktionen, når du genstarter appen.

Download RestoreMeNot nu (direkte link) eller besøg dev site

Apps som dette er nok den bedste løsning at bruge, hvis du ikke er fortrolig med at bruge standardkommandoer til at deaktivere Genoptag på en applikationsbasis, og du vil ikke helt deaktivere funktionen via Systemindstillinger.

Hurtig note: Hvis du får en besked, der fortæller dig at starte en app først, skyldes den, at den er afhængig af de gemte tilstandsmapper, der findes. Dette er meget på samme måde som man manuelt blokererer genoprettelsesarbejder, når du låser ned de enkelte gemte statsmapper, men selvfølgelig, hvis de ikke eksisterer, kan de ikke låses.

[via @viticci]