Sådan finder du film UPC-koder på Amazon

Hver film, der kan købes, har et UPC-tag (Universal Product Code). UPC-koder er unikke numeriske identifikatorer tildelt individuelle emner; disse identifikatorer bruges af butikker til sporing. At finde ud af, hvad UPC-koden er uden at have DVD'en i hånden, kan dog være vanskelig - medmindre du har adgang til Internettet. Onlineværktøjer gør det meget nemt at finde ud af UPC-koden til enhver film.

Trin 1

Naviger i en hvilken som helst webbrowser, såsom Google Chrome eller Internet Explorer, til Amazon.com.

Trin 2

Indtast navnet på den film, hvis UPC-kode du ønsker at finde, i den primære søgefelt.

Trin 3

Vælg DVD'en i søgeresultaterne ved at klikke på dens navn. Kontroller, at du har valgt DVD-versionen; det er let at vælge en version, der kan downloades, Blu-ray-version eller lydspor ved en fejltagelse.

Trin 4

Kopier URL'en til Amazon-siden, der indeholder den DVD, du leder efter UPC ved hjælp af kopier / indsæt-funktionen på din computer. På pc'er udføres denne opgave ved at fremhæve teksten og trykke på "Control" og "C". På Mac'er skal du trykke på "Kommando" i stedet for "Kontrol.

Trin 5

Naviger din browser til et UPC-opslagsværktøj. Du kan finde et link til et i afsnittet Referencer.

Trin 6

Indsæt Amazon-URL'en til din DVD i det tomme felt på siden. Klik inde i feltet, og tryk på "Kontrol" og "P" ("Kommando" - "P" til Mac) for at indsætte teksten i feltet.

Trin 7

Klik på det nationale flag for det Amazon-websted, du søgte på; du kan vælge mellem de canadiske, amerikanske og britiske Amazon-websteder.

Tryk på "Opslag". Hvis du har udført trinnene korrekt, vises UPC-koden for din film på din skærm.