Sådan deaktiveres svæv navigationsbevægelser i Google Chrome til Mac

Mange Mac-apps understøtter en to-finger swipe for at gå tilbage / fremad gestus, men ikke alle brugere ønsker at bruge rullebevægelsen. For dem, der bruger Google Chrome, kan du opleve, at hvis du har deaktiveret hele systemet "Swipe between pages", har du stadig den hurtige navigation, der er tilgængelig i Chrome-appen. Dette skyldes, at funktionen swipe navigation er indbygget i Chrome, som lader funktionen adskilles fra rullebevægelsen på OS X-niveau.

Under alle omstændigheder kan du bruge en standardkommandostreng til at gøre det, hvis du vil deaktivere to-finger-swipe frem og skubbe bagudnavigationsbevægelser i Google Chrome-browseren på en Mac.

Åbn Terminal og indtast følgende kommandostreng:

defaults write com.google.Chrome.plist AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE

Du behøver ikke genstarte Chrome, for at ændringen skal træde i kraft, det skal være øjeblikkelig enten. Du kan bekræfte dette ved at bruge en to-finger swipe gestus, og den skal ikke længere navigere frem og tilbage i browseren historie et aktivt vindue eller faneblad.

Hvis du vil tænde dette igen, skal du blot indtaste følgende standardkommandostreng, den eneste forskel er, at "FALSE" er blevet ændret til "SAND":

defaults write com.google.Chrome.plist AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool TRUE

For de fleste brugere er disse swipe-bevægelser generelt gode til at lade være aktiverede, især da de er de samme i mange iOS-apps og mange andre Mac-apps, hvilket gør det til en noget universel navigation / navigeringsfunktion, der kan anvendes både til OS X og iOS-enheder.